“Πρώτη” για ΟΑΧ με μετάλλια και πολλές συμμετοχές στο πανελλήνιο ΟΠΕΝ σκουός!

Ενα πολύ σημαντικό γεγονός καταγράφηκε στο πλαίσιο του 1ου φετινού πανελλήνιου πρωταθλήματος ΟΠΕΝ σκουός, καθώς για πρώτη φορά ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει επίσημα σε μία τέτοια διοργάνωση.

Αυτό προκύπτει μετά την πιστοποίηση του ΟΑΧ από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης στο άθλημα του σκουός. Ηταν η πρώτη φορά που Χανιώτες αθλητές αγωνίστηκαν πιστοποιημένα για λογαριασμό του ΟΑΧ, καταφέρνοντας μάλιστα να σημειώσουν μεγάλες διακρίσεις.

Οι μεγαλύτερες ανήκουν στον Κυριάκο Τζανάκη, τον Χρήστο Κασαπάκη και τη Σοφία Κασαπάκη, οι οποίοι κατάφεραν να κερδίσουν μετάλλια στις κατηγορίες που πήραν μέρος. Ειδικότερα, ο Τζανάκης αναδείχτηκε πρωταθλητής στα Κ19, ο Κασαπάκης ήταν 3ος στα Κ17 και στα Κ19 και η Κασαπάκη κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στα Κ13 και το χάλκινο στα Κ15.

Οι Χανιώτες αθλητές επιβεβαιώνουν έτσι τις μεγάλες δυνατότητες που έχουν στο σκουός, καθώς άλλωστε η βάση της Εθνικής ομάδας αποτελείται από αυτά τα παιδιά. Από εκεί και πέρα, ο ΟΑΧ πήρε μέρος στους αγώνες που διεξήχθησαν από την Παρασκευή 19 μέχρι και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών με αρκετούς ακόμα αθλητές, που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και προσπάθησαν για το καλύτερο. Συγκεκριμένα, αυτοί ήταν οι Πέτρος Τζινευράκης, Μιχάλης Μαράκης, Αντωνία Τζινευράκη και Αμαλία Τζοτζολάκη, ενώ σε επίπεδο ανδρών αγωνίστηκαν οι Δημήτρης Σκαράκης, Πέτρος Μαρκαντωνάκης, Στέφανος Καφαντάρης και Αλέξανδρος Μπόβαλης.