Πρώτη γνωριμία για Μπικάκη με τους τενίστες του ΟΑΧ

Την πρώτη γνωριμία με τους τενίστες της αγωνιστικής ομάδας και κάποια από τα παιδιά από το προαγωνιστικό τμήμα είχε την Πέμπτη (25/8) το πρωί ο Στέλιος Μπικάκης. Ο νέος επικεφαλής προπονητής και τεχνικός διευθυντής τένις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους νέους του αθλητές αλλά και να δουλέψει μαζί τους ειδικότερα πάνω στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Εν αρχή, ο Στέλιος Μπικάκης θα προετοιμάσει τους αθλητές του εν όψει της πραγματοποίησης του τουρνουά Ε1 που ακολουθεί στις 5 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, ενώ όσον αφορά τα υπόλοιπα το πρόγραμμα θα καταρτιστεί προσεχώς σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις των σχολείων.

Σύμφωνα με τον Στ. Μπικάκη: «Κάναμε την πρώτη συνάντηση με τα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας και κάποια από την προαγωνιστική. Δουλέψαμε πάνω στην φυσική κατάσταση και ξεκινάμε προετοιμασία με ορίζοντα αρχικά το πρώτο τουρνουά (Ε1) που ακολουθεί στις 5 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

IMG_2434

Στέλιος Μπικάκης.

Όσα παιδιά συμμετέχουν σε αυτό το τουρνουά υποβάλλονται σε διπλές προπονήσεις και τα υπόλοιπα συνεχίζουν με μία προπόνηση έως ότου προκύψει το οριστικό πρόγραμμα που θα συνδυάζεται με τις υποχρεώσεις τους στο σχολείο. Το επίπεδο είναι αρκετά καλό, έχουμε μείνει βέβαια λίγο πίσω λόγω καλοκαιριού αλλά πιστεύω ότι μέσα σε 10 μέρες τα παιδιά θα είναι έτοιμα να πάνε στο τουρνουά και να είναι ανταγωνιστικοί».

IMG_2441

Σε ό,τι αφορά τους στόχους, ο προπονητής του ΟΑΧ τονίζει τα εξής: «Οι στόχοι της ομάδας θα τεθούν ουσιαστικά από τον Ιανουάριο, με τη νέα σεζόν. Τώρα, κλείνει η σεζόν και τα παιδιά δεν τα γνωρίζω καλά. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν καλύτερο σε αυτό το τουρνουά, όμως η μεγαλύτερη πίεση θα υπάρξει από την έναρξη πλέον της νέας περιόδου».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου θέλει να ευχαριστήσει για την πολυετή προσφορά τους στον σύλλογο, τους προπονητές Δολιανίτη Μανώλη, Καλογηρόπουλο Διονύση, Παπαγιαννάκη Αντώνη και Ριτζάκη Μαρία στους οποίους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής τους καριέρας.