Πρώτοι στο 4ο Ε3 Μύριαμ Μιουμπή & Γιώργος Ζερβός

Με την κατάκτηση της 1ης θέσης σε Αγόρια και Κορίτσια στις ηλικίες Α12 και Κ16 αντίστοιχα συνδύασε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων τη συμμετοχή του στο 4ο τουρνουά τένις Ε3 που διεξήχθη το σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου στο Λασίθι.

Mioumpi-Myriam_1

Μύριαμ Μιουμπή.

Συγκεκριμένα, στα Αγόρια 12 ετών την 1η θέση πήρε ο Γιώργος Ζερβός, ενώ στα Κορίτσια 16 ετών νικήτρια αναδείχτηκε η Μύριαμ Μιουμπή, με τους δύο Χανιώτες αθλητές να επιβεβαιώνουν έτσι ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Zervos

Γιώργος Ζερβός.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Ζερβός έφτασε με άνεση στον τελικό όπου αντιμετώπισε τον Βαγγέλη Μπόγρη του Ηράκλειο Ο.Α.&Α. κερδίζοντάς τον με 2-0 σετ (6-3, 7-5).

Από την άλλη, η Μύριαμ Μιουμπή είχε μία σχετικά άνετη επικράτηση επί των αντιπάλων της τόσο στο πλαίσιο των γύρων όσο και στον τελικό όπου πήρε τη νίκη επί της Αθηνάς Τσαγκαράκη του Ηράκλειο Ο.Α.&Α. με 2-0 σετ (6-2, 6-2).

Η επόμενη μεγάλη επιτυχία για τον ΟΑΧ ήταν η συμμετοχή του Βασίλη Βολτυράκη στον τελικό Α14, στον οποίο μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι έχασε με 2-1 σετ από τον Αντώνη Τσαγλιώτη του Ο.Α. Ρεθύμνου με 2-1 σετ (6-4, 6-7, 6-4).

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΟΑΧ

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους αθλητές του Ομίλου που έλαβαν μέρος:

• Στα Α12 ο Λευτέρης Ματσαμάκης έφτασε μέχρι τα ημιτελικά όπου ηττήθηκε με 2-0 σετ (7-5, 6-2) από τον Γιώργο Ζερβό. Ο Χρήστος Κασαπάκης έφτασε έως τους “8” όπου γνώρισε την ήττα από τον Δημήτρη Δελάκη του Ηράκλειο Ο.Α.&Α. με 2-0 σετ (4-2, 4-2). Στους “16”, δε, βρέθηκε ο Απόστολος Χαλακατεβάκης, ενώ αποκλείστηκε στον α’ γύρο (στους “32”) ο Ευτύχης Βολτυράκης.

• Στα K12, η Στέλλα Μαρινάκη βρέθηκε στα προημιτελικά όπου έχασε με 2-0 σετ (4-2, 4-2) από την Μαρία Κοντολαιμάκη, αθλήτρια του Α.Ο. Λατώ Αγ. Νικολάου.

• Στα Α14, πέραν της συμμετοχής του Βασ. Βολτυράκη, ο Λευτέρης Χαλακατεβάκης ξεκίνησε και αποκλείστηκε στους “16” από τον Γιώργο Σιμάτο του Ηράκλειο Ο.Α.&Α.

• Στα Α16, οι συμμετοχές για τον ΟΑΧ ανήλθαν στις έξι, με τους Διονύση Χατζηνικολάου, Αντώνη Ματσαμάκη και Γιάννη Γιακουμάκη να φτάνουν στα προημιτελικά, απ’ όπου αποκλείστηκαν, ενώ συμμετοχή στους “16” είχαν οι Αντώνης Κωνστανταράκης, Γιώργος Βαρβεράκης και Γιώργος Γεωργουσάκης.

Matsamakis_Antonis

Aντώνης Ματσαμάκης. 

dionysis-Xatzinikolaou

Διονύσης Χατζηνικολάου. 

• Τέλος, στα Κ16 και πέραν της επίδοσης της Μιουμπή, ο ΟΑΧ συμμετείχε και με μία ακόμα αθλήτρια, την Μαρία Βαρβεράκη που αποκλείστηκε όμως στους “8” από την Αθηνά Τσαγκαράκη του Ηράκλειο Ο.Α.&Α.

Το τουρνουά διοργάνωσε η Ζ’ Ενωση και ο Γ.Σ. Λιβυκός Ιεράπετρας, με τους αγώνες να φιλοξενούνται εκτός της Ιεράπετρας και στη Σητεία.