Πρωτιά από Καζάκου, μετάλλια για 3 αθλητές του ΟΑΧ στο 2ο αναπτυξιακό

Εξαιρετική παρουσία στο 2o φετινό αναπτυξιακό τουρνουά της ΕΦΟΕπΑ, το οποίο διεξήχθη στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, είχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες πινγκ πονγκ του ΟΑΧ.

Η καλύτερη ανήκει στη Ζωή Καζάκου η οποία στο δεύτερο τουρνουά της στη νέα ηλικιακή κατηγορία όπου βρίσκεται, αυτή των νεανίδων, κατάφερε να σημειώσει εντυπωσιακή πορεία, φτάνοντας στην κατάκτηση της 1ης θέσης. Ειδικότερα, στον τελικό έκαμψε την αντίσταση του πρώτου φαβορί, της Κατερίνας Αλεξούδη από την Ορεστιάδα, με 3-1 σετ (11-8, 4-11, 11-8, 11-7), ενώ προηγουμένως, στην 8άδα, είχε αποκλείσει το 2ο φαβορί, τη Μαρία Δημητρίου, με 3-2 σετ.

Εκτός από την Καζάκου εξαιρετική πορεία είχαν η Αργυρώ Κουτρουμπά στις μίνι παγκορασίδες και τα αδέρφια Μαυροματάκη, ο Στέφανος στους μίνι παμπαίδες και η Στέλλα στις κορασίδες.

Η Κουτρουμπά κέρδισε στα ημιτελικά 3-0 την Καραγεώργου του Ποσειδώνα Λουτρακίου και πήρε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό με ήττα 0-3 από το φαβορί, την Μιχάλαρου του ΑΣ Πρόοδος Βουτζάς, ο δε Μαυροματάκης επιβλήθηκε του συμπαίκτη του, Νίκου Αγγελίδη στον ΟΑΧ, με 3-2 σετ, κατακτώντας την 3η θέση ενώ η Μαυροματάκη νίκησε επίσης με 3-2 την Κοντοπούλου του ΑΣ ΠΚΔ Ταύρου και αναδείχτηκε και αυτή 3η.

Τέλος, οι επόμενες σημαντικές διακρίσεις για αθλητές του ΟΑΧ ήρθαν από τον Γιώργο Πετράκη ο οποίος αναδείχτηκε στην 4η θέση στην κατηγορία των μίνι παμπαίδων και, όπως γράψαμε, τον Νίκο Αγγελίδη.

Συνολικά ο ΟΑΧ πήρε μέρος με 14 παιδιά, 8 αγόρια και 6 κορίτσια.

Αναλυτικότερα οι επιδόσεις τους έχουν ως εξής:

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

– 1η θέση Ζωή Καζάκου.
– 12η θέση Δέσποινα Κανταρά (μετά από νίκη της 3-2 επί της Χελβατζιάν ΑΣ ΠΚΔ Ταύρου).

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

– 3η θέση Στέλλα Μαυροματάκη.
– 14η θέση Αφροδίτη Μαρούλη (μετά από ήττα 2-3 από Φαμπιόλα Νούρε του Ωρίωνα Χίου).
– 20ή θέση Μαρία Φρυτάκη (πήρε αγώνα στα χαρτιά με 3-0 κόντρα στην Παγάνη του ΑΣ ΠΚΔ Ταύρου η οποία δεν εμφανίστηκε).

ΜΙΝΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

– 2η θέση Αργυρώ Κουτρουμπά.

ΠΑΙΔΕΣ

– 12η θέση Χαράλαμπος Τσαλακανίδης (μετά από ήττα 1-3 από Τούλια του Πανελληνίου ΓΣ).
– 36η θέση Στέφανος Παπαντζίμας (πρωτοεμφανιζόμενος σε αναπτυξιακό τουρνουά, άρα αβαθμολόγητος, με ήττα 0-3 από τον Βρανά του ΑΟ Προφήτη Ηλία Πειραιά).

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

– 3η θέση Στέφανος Μαυροματάκης.
– 4η θέση Νίκος Αγγελίδης.
– 22η θέση Μάνος Τζούγκαρης (ήττα 0-3 από Νότη του Αρη Νίκαιας).
– 29η θέση Δημήτρης Μαρκαντωνάκης (πρωτοεμφανιζόμενος σε αναπτυξιακό, μετά από ήττα 0-3 από Λουρεντζάκη του Ωρίωνα Χίου).

ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

– 4η θέση Γιώργος Πετράκης (μετά από ήττα 0-3 από Σερίδη του ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας).
– 7η θέση Φάνης Μαρκουλάκης (νίκη 3-1 επί του Παπανικολάου του ΑΣ Πέρα).