Πρωτιά για τους παμπαίδες στο τουρνουά “Αναστάσης Νάσης”

Μια εξαιρετική παρουσία είχε η ομάδα μπάσκετ παμπαίδων Κ15 του ΟΑΧ, συμμετέχοντας σε τουρνουά που διεξήχθη μάλιστα… εκτός των συνόρων της την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας στο κλειστό της Ελευσίνας από τον τοπικό Πανελευσινιακό.

Το συγκρότημα του Φώτη Φείδα πήρε μέρος στο τουρνουά “Αναστάσης Νάσης”, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση. Ειδικότερα, στο τουρνουά πήραν μέρος τέσσερις ομάδες όπου εκτός του γηπεδούχου και οικοδεσπότη Πανελευσινιακού και του ΟΑΧ συμμετείχαν ακόμα η Ο.Κ.Ε. και ο Ιωνικός Νίκαιας.

Οι νεαροί παίκτες του ΟΑΧ απέδωσαν εξαιρετικό μπάσκετ, φτάνοντας στην κατάκτηση του κυπέλλου. Μάλιστα, MVP του τουρνουά αναδείχτηκε ο Ανδρέας Ηλιάκης.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του εφόρου του τμήματος, Νεκτάριου Σαλιβουράκη, ο οποίος ήταν αυτός που συνόδευσε την αποστολή μαζί με τον προπονητή Φώτη Φείδα: «Συγχαρητήρια, στους αθλητές μας για την προσπάθεια τους, στον προπονητή μας, Φώτη Φείδα, για το έργο της συνεχής εξέλιξης της ομάδας, καθώς και τους γονείς των αθλητών για την αμέριστη στήριξη τους. Συγχαρητήρια στον Πανελευσινιακό για την άρτια διοργάνωση του τουρνουά. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Γιάννη Φιλίππου για την θερμή φιλοξενία του. Συνεχίζουμε δυναμικά για την επίτευξη των στόχων μας».

Αναλυτικά, η αποστολή για τον ΟΑΧ ήταν η εξής: Ηλιάκης, Παπαλιονάκης, Φραγκόπουλος, Σαλιβουράκης, Παγωνίδης, Μαρινάκης, Χαμογιωργάκης, Ξηρουχάκης, Πασιατζής, Πεντάρης, Ντόχας και Κατσικανδαράκης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ