Πρωτιά ξανά η Καζάκου – Νέες διακρίσεις για κορασίδες και παμπαίδες του ΟΑΧ

Με μεγάλη επιτυχία για τη Ζωή Καζάκου, η οποία ανέβηκε στην κορυφή των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των φετινών διοργανώσεων επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Η πρωταθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων κατάφερε να επιβεβαιώσει για πολλοστή φορά τις δυνατότητες της, κατακτώντας την 1η θέση στους αγώνες που διεξήχθησαν στο Λουτράκι. Ειδικότερα, επιβλήθηκε στον τελικό της Βασιλικής Μπουλά (Ωρίων ΑΠΟ Χίου) με 3-1, ανεβαίνοντας έτσι στην 1η θέση του βάθρου στην κατηγορία των κορασίδων.

Στην ίδια κατηγορία εξαιρετική ήταν η πορεία και για τη Στέλλα Μαυροματάκη, η οποία κατετάγη στην 3η θέση, μιας και επιβλήθηκε στο μικρό τελικό της Μαύρας Κοντοπούλου (ΑΣ Ραδάμανθυς) με 3-2. Μια νέα διάκριση για την Μαυροματάκη η οποία πιστοποίησε επίσης σε μία ακόμη διοργάνωση το ταλέντο και τις ικανότητες της.

Για λογαριασμό του ΟΑΧ στην κατηγορία των κορασίδων έλαβαν μέρος επιπλέον δύο ακόμα κορίτσια, οι Μαρία Φρυτάκη και Δέσποινα Κανταρά, δείχνοντας ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Αντίστοιχα, ο ΟΑΧ είχε συμμετοχές και στα αγόρια και ειδικότερα στην κατηγορία των παμπαίδων, με τον Στέφανο Μαυροματάκη να κατακτά την 7η θέση και τον Νίκο Αγγελίδη να διεκδικεί την είσοδο του στην οκτάδα, αλλά να τερματίζει τελικά στην 11η θέση.

ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Η ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗ

Αξιο αναφοράς είναι πως η Στέλλα Μαυροματάκη περιλήφθηκε στην αποστολή για την Εθνική ομάδα πινγκ πονγκ που θα λάβει μέρος σε πανευρωπαϊκό τουρνουά Κ13 το οποίο θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου και συγκεκριμένα από τις 15 μέχρι και τις 19 Ιουνίου.

Η πρωταθλήτρια του ΟΑΧ περιλαμβάνεται στην αποστολή μαζί με τους Κώστα Φάκαρο (ΑΚ Ζωγράφου), Γιάννη-Παναγιώτη Κιοσελόγλου (Ποσειδών Λουτρακίου) και Βασιλική Μπουλά (Ωρίων ΑΠΟ Χίου).