Πρωτιές για Μαρινάκη και Κοκκινάκη

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχαν στο τουρνουά τένις Ε2 που διεξήχθη στα Χανιά η Στελλίνα Μαρινάκη και ο Τζώρτζης Κοκκινάκης, αφού αναδείχτηκαν νικητές στις ηλικίες των 12 ετών. Μάλιστα, η Μαρινάκη σφράγισε εκτός από τα Διπλά, την 1η θέση και στο ατομικό (Μονά) επικρατώντας στον τελικό με 2-0 σετ (6-0, 6-3) της Κορνηλίας Ρήγα (Φθιωτικός Ο.Α.).

Η Μαρινάκη αναδείχτηκε νικήτρια επίσης στα Διπλά, παίζοντας με την Ελένη Τσέτσου από τον Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου. Οι δύο αθλήτριες επικράτησαν των Ρήγα (Φθιωτικός Ο.Α.) και Ταμπακάκη (Ηράκλειο Ο.Α. & Α.) στο σούπερ τάι μπρέικ, σφραγίζοντας την 1η θέση.

Ο ΟΑΧ βρέθηκε στην κορυφή και στα Αγόρια 12 ετών στα Διπλά, με τον Τζώρτζη Κοκκινάκη να αγωνίζεται με τον Γιάννη Ζαφειρόπουλο από τον ΑΚΑ Μαραθώνα, οι οποίοι κατάφεραν να επιβληθούν στον τελικό, ενός ακόμη αθλητή του ΟΑΧ, του Στέλιου Ζερβού που έπαιξε μαζί με τον Σταύρο Μαστρογαμβράκη (ΑΟΑ Αττικός Ηλιος), τους οποίους κέρδισαν με 2-1 σετ (3-6, 6-0 και 11-9).

Ο Κοκκινάκης πήγε εξαιρετικά και στα Μονά, παίζοντας στον τελικό με τον συμπαίκτη του στα Διπλά, Γιάννη Ζαφειρόπουλο, από τον οποίο έχασε με 2-0 σετ (6-0, 6-1). Οι άλλες δύο συμμετοχές σε τελικό ήταν στα Διπλά από τον Χρήστο Κασαπάκη στα Αγόρια 14 ετών, παίζοντας μαζί με το Σταύρο Κόλλια από τον Ρήγα Α.Ο.Α. Αργολίδας, οι οποίοι ηττήθηκαν από τους Κωνσταντέλο (Α.Σ. Ακρόπολις) και Φωτεινόπουλο (ΑΟΑ Ηλιούπολης) με 2-0 σετ (6-1, 6-2). Στον τελικό επίσης βρέθηκε το ζευγάρι των κοριτσιών του Ο.Α. Χανίων, η Μύριαμ Μιουμπή με την Βασιλική Μπαλάσκα, οι οποίες ηττήθηκαν από τις Τζιβελέκα και Ζαχαράκη (Γ.Ο. Περιστερίου Παλάσκας) με 2-1 σετ (3-6, 7-6, 5-10).

Συμμετοχή στα ημιτελικά είχαν οι Στέλιος Ζερβός στα Α12 και η Βασιλική Μπαλάσκα στα Κ16 ενώ στο αγώνισμα των Διπλών στα Κ12, η Κέλλυ Καραπανταζή αγωνίστηκε με την Ερατώ Πρινιανάκη από την Φιλία Τ.Κ.

Στους “8” πήραν μέρος οι Μιχ. Μαράκης στα Α12, Κέλλυ Καραπανταζή στα Κ12, Μαρία Καραχάλιου και Αννα Αλπάντη στα Κ14 σε Μονά και Διπλά, Αγγελος Καραχάλιος στα Α16 και Μαρία Βαρβεράκη και Μαριάννα Βογιατζόγλου που έπαιξαν μαζί στα Διπλά στα Κ16.

Στα κυρίως ταμπλό σε Μονά και Διπλά αγωνίστηκαν ακόμα οι Νίκος Φουντουλάκης, Αριστοτέλης Καϋμενάκης και Μιχάλης Μαράκης στα Α12, η Μάρνι Κοκκινάκη στα Κ12, οι Λευτέρης Ματσαμάκης, Απόστολος Χαλακατεβάκης, Χρήστος Κασαπάκης και Στέλιος Περάκης στα Α14, Ελένη Σκουβάκη στα Κ14, Ανδρέας Κονταράκης, Ανδρέας Κωνστανταράκης, Αντώνης Ματσαμάκης, Λευτέρης Χαλακατεβάκης και Αντώνης Κωνστανταράκης στα Α16 και Μαριάνα Βογιατζόγλου στα Κ16.

Τέλος, η Ευαγγελία Λαγουβάρδου συμμετείχε στα προκριματικά στην κατηγορία Κ12.