Πρωτιές για τον ΟΑΧ στο Ε3 ηλικίας 10 ετών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ε3 42ης εβδομάδας που φιλοξενήθηκε στο Ρέθυμνο το περασμένο Σαββατοκύριακο για τις ηλικίες 10 και 14 ετών.

Στην κατηγορία των 10, οι μικροί αθλητές του Ο.Α.Χ. Λαζάκης Μάριος και Μπαντουράκης Μάνος, έχοντας κάνει την προθέρμανσή τους με την επιτυχημένη συμμετοχή στο Πανελλαδικό της Πάτρας, κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν και σε Παγκρήτιο επίπεδο.

Ο Μάριος Λαζάκης ήταν ο μεγάλος νικητής της κατηγορίας, κερδίζοντας στον τελικό τον Τρουλή απο Ο.Α.Α.Ηράκλειο με σκορ 61, κατακτώντας εύκολα την 1η θέση. Ο Μάνος Μπαντουράκης, έχοντας ν’αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον συναθλητή του Μάριο Λαζάκη, κατέκτησε την 3η θέση χάνοντας με σκορ 26

Στην ίδια κατηγορία συμμετείχαν και οι αθλητές Ν΄τίλης Νίκος και Αραβοσιτάς Δημήτρης που κατάφεραν να φτάσουν στην 8αδα.

Στην κατηγορία των αγοριών 14 ετών ο αθλητής Δημήτρης Ευαγγελόπουλος έχασε στην 16αδα απο τον Ζαβουργιανό του Ηρακλείου όπως και ο Χρήστος Τσιλιμιγκάκης που έχασε απο τον Λαμπράκη του Ο.Α.Α.Ηράκλειο με σκορ 42 04 (10-3).

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές για τις επιδόσεις τους και την προσπάθειά τους.