Πρωτιές για τους Χανιώτες στο αναπτυξιακό της Ελευσίνας

Με επιτυχία πήραν μέρος οι Χανιώτες αθλητές στο πρώτο φετινό αναπτυξιακό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ που διεξήχθη στο κλειστό της Ελευσίνας.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων που αγωνίζονται γι’ αυτή τη χρονιά σε άλλα σωματεία είχαν μία εξαιρετική παρουσία στους αγώνες. Οι πιο μεγάλες διακρίσεις ανήκουν στους Ανδρέα Βαμιανάκη και Ζωή Καζάκου που κατάφεραν να σφραγίσουν την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στις κατηγορίες Παμπαίδων και Παγκορασίδων αντίστοιχα.

Ο Βαμιανάκης που αγωνίζεται για λογαριασμό του Ιφίτου Πατρών επικράτησε στον μικρό τελικό του Δημήτρη Σωτηρόπουλου (Α.Σ. Ατλαντας Αγίας Βαρβάρας) με 3-1, ενώ έχασε την πρόκριση για τον τελικό, από τον μετέπειτα πρωταθλητή, Κωνσταντίνο Μηλικούδη (Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας) με 3-0.

Αντίστοιχα, στις Παγκορασίδες, η Ζωή Καζάκου που αγωνίζεται στον Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας κέρδισε στον μικρό τελικό την Χριστίνα Τζενίδη (Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης) με 3-1, ενώ στον ημιτελικό ηττήθηκε από την Χρυσούλα Καμπουράκη (Γ.Α.Σ. Ελευσίς) με 3-2, η οποία στη συνέχεια αναδείχτηκε πρωταθλήτρια.

Από εκεί και πέρα, η προσπάθεια των υπολοίπων παιδιών ήταν αξιόλογη. Η Γιώτα Κοτζαμιχάλη που αγωνίζεται στον Π.Κ.Δ. Ταύρου αναδείχτηκε 9η στις Νεανίδες και η Γωγώ Πρωτοπαπαδάκη (Π.Κ.Δ. Ταύρου) ήταν 13η.

Στις Κορασίδες, τα τρία κορίτσια του ΟΑΧ, Θεανώ Βεργεράκη, Ζωή Αγγελίδου και Ανελίζε Βαμβακάκη, προσπάθησαν για το καλύτερο, με τη Βεργεράκη να βρίσκεται στην 7η θέση, χάνοντας μια θέση στην 4άδα από την μετέπειτα νικήτρια της κατηγορίας, Εβελίνα Μερεμβελιωτάκη, Βαμβακάκη να τερματίζει 11η και η Αγγελίδου 12η.

Τέλος, στους Παίδες, ο Θεοχάρης Σφυριδάκης για τον ΟΑΧ προσπάθησε για την πρόκρισή του στους “16” χωρίς να τα καταφέρει.