Πρωτιές για Βαμιανάκη, Καζάκου στο αναπτυξιακό της Πεύκης

Επιβεβαιώνοντας το ταλέντο που τον συνοδεύει και πως είναι ένα παιδί με ικανότητες, ο Ανδρέας Βαμιανάκης, κατάφερε ν’ αναδειχθεί νικητής στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διεξήχθη στην Πεύκη.

Ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων που ήταν το νούμερο 1 στο ταμπλό των παμπαίδων αφού απέκλεισε τον νικητή των δύο αμέσως προηγούμενων τουρνουά, Γιάννη Μαστρογιάννη, επικράτησε με 3-0 σετ (11-8, 11-8, 14-12) στον τελικό του Κώστα Σωτηρίου (Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας), κερδίζοντας έτσι την 1η θέση στην κατηγορία.

Επίσης, μια ακόμα μεγάλη διάκριση ήταν η συμμετοχή στον τελικό και η κατάκτηση της 2ης θέσης από την Ζωή Καζάκου, η οποία αγωνίζεται ως δανεική από τον ΟΑΧ στον Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας.

Συγκεκριμένα, η Χανιώτισσα αθλήτρια αγωνίστηκε απέναντι στην -συμπαίκτριά της στον Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας- Λεμονιά Γκαϊντατζή, χάνοντας με 3-0 σετ (11-9, 11-8, 11-3).

Από εκεί και πέρα, οι Νίκος Αγγελίδης στους μίνι παμπαίδες και η Ζωή Αγγελίδου στις κορασίδες βρέθηκαν στην 5η θέση, ενώ οι Θεανώ Βεργεράκη και Ανελίζε Βαμβακάκη αναδείχτηκαν στην 9η και 13η θέση αντίστοιχα στην ίδια κατηγορία (κορασίδες). Στις παγκορασίδες, πήραν μέρος για πρώτη τους φορά, η Στέλλα Μαυροματάκη που βρέθηκε στην 20ή θέση και η Μελίνα Μαλιαρού που αναδείχτηκε 27η.

Για τους Χανιώτες αθλητές, αυτή ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκαν οκτώ παιδιά, αγόρια και κορίτσια, σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες.