Σε ρυθμούς Πανιωνίου

Σε ρυθμούς Πανιωνίου βρίσκεται ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων έχοντας ξεκινήσει από την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου την προετοιμασία για το παιχνίδι που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας μπάσκετ γυναικών.

Η ομάδα του Στέλιου Καρκανάκη όπως είναι γνωστό λόγω της απεργίας της ΠΝΟ δεν είχε τη δυνατότητα να ταξιδέψει το σαββατοκύριακο που πέρασε στην Αθήνα έτσι ώστε να αγωνιζόταν απέναντι στον Φάρο Κερατσινίου και σε κάθε περίπτωση αναμένει τον ορισμό του από την Ομοσπονδία (ΕΟΚ).

ΑΦΙΣΑ_OAX-Panionioss

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι που ακολουθεί, το έργο για τον ΟΑΧ αναμένεται δύσκολο απέναντι σε έναν Πανιώνιο που είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία και ειδικότερα βρίσκεται στη 2η θέση.

Το θετικό για τον Στέλιο Καρκανάκη είναι ότι πλην της Χαραλαμπάκη που είναι τραυματίας, δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα και ελπίζει η προετοιμασία τις επόμενες ημέρες να κυλήσει χωρίς απρόοπτα.

Σημειώνεται ότι το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 2.30 το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ