“Σφράγισε” την παραμονή στην Α1 η ανδρική ομάδα!

Την παραμονή στην Α1 εθνική κατηγορία για 15η συνεχόμενη χρονιά “σφράγισε” η ομάδα Πινγκ Πονγκ του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων στο πλαίσιο των τριών τελευταίων αγωνιστικών που πραγματοποιήθηκαν το σαββατοκύριακο 26 και 27 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα.

Η τετράδα των Κωνσταντίνου Μουτσάκη, Σπύρου Κιούφη, Κυριάκου Πενταράκη και Κωνσταντίνου Λεμονή κατάφερε έτσι να εκπληρώσει τον μεγάλο στόχο που ήταν η ανανέωση της παραμονής για τον ΟΑΧ στο υψηλότερο επίπεδο του αθλήματος στην Ελλάδα, με την Αντισφαίριση να πιστοποιεί την παράδοση που πλέον έχει δημιουργήσει.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΟΥ ΚΙΚΗΣ ΕΡΗΝΑΚΗ

Για την μεγάλη επιτυχία της ανδρικής ομάδας, η έφορος του Τμήματος του Ο.Α. Χανίων και β’ αντιπρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, Κική Ερηνάκη, σημειώνει τα εξής:

«Η επιτυχία για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων να παραμείνουμε για μια ακόμη χρονιά στην Α1 σημαίνει για μας μια πορεία γεμάτη επιτυχίες από ένα επαρχιακό σωματείο με συνέπεια, οργάνωση, συλλογική εργασία και επαγγελματισμό. Αν και ερασιτεχνικός σύλλογος έχουμε καταφέρει να αξιοποιούμε το ανθρώπινο δυναμικό με πρόγραμμα, αγάπη και σεβασμό. Οι επιτυχίες έχουν σαν αποτέλεσμα ο ΟΑΧ να επιβραβεύεται από την Ομοσπονδία της ΕΦΟΕπΑ με υλικό Ολυμπιακών προδιαγραφών και μεγάλη αξιολόγηση βαθμολογίας.

A1_Ping_Pong

Οι αθλητές αισθάνονται υπερήφανοι και χαρούμενοι για την επιτυχία τους και την εκπροσώπηση του τμήματος Πινγκ Πονγκ του ΟΑΧ για άλλη μια χρονιά στη μεγαλύτερη αγωνιστική κατηγορία της χώρας. Να αναφέρουμε ότι το “νους υγιής εν σώματι υγιή” ισχύει στο απόλυτο αφού όλοι οι αθλητές μας είναι επιστήμονες.
Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω την ΑΝΕΚ LINES, την Περιφέρεια Κρήτης, την Τεχνική Εταιρία “Mitos”, το ξενοδοχείο “Κriti” τον κ. Νίκο Καριστιάνη, το “Cosmos Sport” και τους φίλους του αθλήματος οι οποίοι με τον τρόπο τους βοηθούν το Τμήμα».

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων στο τελευταίο σκέλος του πρωταθλήματος αγωνίστηκε απέναντι στις ομάδες του Ολυμπιακού, του Αρη Βούλας και του Α.Σ. Πέρα, σημειώνοντας τρεις ήττες, ωστόσο λόγω καλύτερης διαφοράς στα σετ, εξασφάλισε την παραμονή του στην Α1.
Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

• 16η αγωνιστική: Ολυμπιακός – Ο.Α. Χανίων 4-1
Σγουρόπουλος-Κιούφης 3-0
Σταματούτος-Μουτσάκης 3-0
Ρηνιώτης-Πενταράκης 3-0
Γιαννάτσος/Αβραμιδης-Πενταράκης/Λεμονής 0-3
Σγουρόπουλος-Μουτσάκης 3-1

• 17η αγωνιστική: Ο.Α. Χανίων – Γ.Σ. Αρης Βούλας 2-4
Μουτσάκης-Ζώνιος 3-0
Πενταράκης-Διαμιανής 1-3
Κιούφης-Τασιταλίδης 3-0
Μουτσάκης/Κιούφης-Ζώνιος/Δαμιανής 0-3
Μουτσάκης-Δαμιανής 2-3
Κιούφης-Ζώνιος 2-3

• 18η αγωνιστική: Α.Σ. Πέρα – Ο.Α. Χανίων 4-1
Κωνσταντινόπουλος-Μουτσάκης 3-0
Τσαντουλάς-Λεμονής 2-3
Λαγογιάννης-Πενταράκης 3-0
Κωνσταντινόπουλος/Λαγογιάννης-Λεμονής/Πενταράκης 3-0
Κωνσταντινόπουλος-Λεμονής 3-0