Στα Χανιά ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ Σπ. Ζαννιάς

 

Στα Χανιά βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ, Σπύρος Ζαννιάς. Ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης συναντήθηκε με τα στελέχη του ΟΑΧ ενώ βρέθηκε επίσης στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, στον τελικό του Ε2.

Η επίσκεψη για τον κ. Ζαννιά δεν είναι η πρώτη που πραγματοποιείται στα Χανιά, καθώς σχετικά είναι συχνές εδώ και πολλά χρόνια. Θα πρέπει να σημειωθεί άλλωστε ότι ο κ. Ζαννιάς διατηρεί μία φιλική σχέση μετά από τόσα χρόνια με τον Τάσο Δημολίτσα, πρόεδρο του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, ο οποίος παράλληλα είναι και αντιπρόεδρος στην ΕΦΟΑ και θεωρείται από τους στενότερους συνεργάτες του.

Τώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι λόγοι που βρέθηκε στα Χανιά είναι πολύ σημαντικοί για τον κ. Ζαννιά και αφορούν την ανεύρεση και δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων τένις, τέτοιων που να μπορέσουν τα Χανιά να φιλοξενήσουν σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις στο μέλλον, με την ταυτόχρονη δυνατότητα ενασχόλησης με το άθλημα περισσότερων αθλητών. Διοργανώσεις άλλωστε, τέτοιου επιπέδου σε περιόδους εκτός τουριστικής αιχμής, προσφέρουν πολλαπλά οφέλη με κυριότερη την οικονομική τόνωση της τοπικής αγοράς. Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα των ανθρώπων του τένις στα Χανιά και ειδικότερα του κ. Δημολίτσα, που είναι ένα όραμα που έχει για το άθλημα στην πόλη των Χανίων.

Ο κ. Ζαννιάς με τους προέδρους του ΟΑΧ, Τάσο Δημολίτσα και ΟΑΑ Ηρακλείου, Μιχ. Δελάκη, τον αντιπρόεδρο του ΟΑΧ, Ξεν. Τσιλιμιγκάκη και τους νικητές στην κατηγορία Α14 στο τουρνουά τένις Ε2, Δημ. Μπουνάκη (ΟΑΑ Ηρακλείου) και Ανδρ. Μεσσή (ΟΑ Φοίβος Λάρισας).

Την Κυριακή το πρωί ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΟΑΧ όπου και παρακολούθησε τον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος Ε2, κατηγορίας 14 ετών και απένειμε τα έπαθλα στους αθλητές του τελικού. Μάλιστα, εκεί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον πρόεδρο του ΟΑΑ Ηράκλειο, Μιχάλη Δελάκη.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο φακός του athlitiko εντόπισε τον πρόεδρο της ΕΦΟΑ με τον κ. Δημολίτσα και το μέλος του Δ.Σ. και έφορο του τμήματος του ΟΑΧ, κ. Ξενοφώντα Τσιλιμιγκάκη, σε βεράντα γνωστού εστιατορίου στο Παλιό Λιμάνι.

Πηγή : Athlitiko.gr