Στα Χανιά το Πανελλήνιο Ανοικτό Πρωτάθλημα Ηλικιών

Μια σπουδαία διοργάνωση για το πινγκ πονγκ, το Πανελλήνιο Ανοικτό Πρωτάθλημα Ηλικιών, φιλοξενεί αυτό το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Δεκεμβρίου ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων στις εγκαταστάσεις του Κλειστού γυμναστηρίου Χανίων.

Περισσότεροι από 100 αθλητές από 36 σωματεία από την Ελλάδα στις Κατηγορίες Παμπαίδων/Παγκορασίδων, Παίδων/Κορασίδων και Εφήβων/Νεανίδων αναμένεται να λάβουν μέρος στην διοργάνωση, η οποία γίνεται με τη βοήθεια της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Δήμου Χανίων, του Πολυτεχνείου Κρήτης και του Ιδρύματος Ερευνών & Μελετών “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Εκ μέρους του ΟΑΧ θα υπάρξουν αρκετές συμμετοχές, με το στόχο να είναι εκτός από οργανωτική, οι αγώνες να καταφέρουν να έχουν και αγωνιστική επιτυχία. Οι ώρες των αγώνων θα είναι το Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και την Κυριακή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Να σημειωθεί ότι τα σωματεία που θα βρεθούν στα Χανιά θα είναι από το Ηράκλειο, την Αττική, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, τη Δράμα και την Αλεξανδρούπολη και πως την Πέμπτη στις 6.30 το απόγευμα θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις του ΟΑΧ.