Στα ημιτελικά του Πανελληνίου κάτω των 18 ετών Σπύρος και Μαρία Ναούμ

Στους πιο σημαντικούς αγώνες της χρονιάς, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων κατάφερε μια πολύ σημαντική διάκριση για το χανιώτικο τένις, την είσοδο στην τετράδα στις κατηγορίες του μονού, του διπλού και του μικτού, των δύο αθλητών που τον εκπροσώπησαν.

Ειδικότερα, η Μαρία Ναούμ παίζοντας πολύ ποιοτικά παιχνίδια κατάφερε να βρεθεί στην τετράδα του μονού νέων γυναικών. Για να τα καταφέρει αντιμετώπισε την Αθανασία Ζαχοπούλου Νο3 της κατάταξης και κατέκτησε μια σπουδαία νίκη με 2-0 σετ (6-3, 6-3).

Maria-Naoum

Στη συνέχεια παίζοντας στον ίδιο ρυθμό για την είσοδό της στον τελικό έχασε από το Νο2 της κατάταξης, Αθανασία Τσέλου, στις λεπτομέρειες με 6-4, 6-4.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στις κατηγορίες νέων είναι η πρώτη φορά που αθλήτρια από τα Χανιά συμμετέχει στην τετράδα του μονού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια.

Πανελληνιονίκης χρίστηκε και ο Σπύρος Ναούμ στα διπλά νέων ανδρών κάτω των 18 καταλαμβάνοντας την 3η θέση με συμπαίκτη τον Θανάση Μανέκα του Ομίλου Ιωαννίνων. Ο Χανιώτης τενίστας (αν και μικρότερος στην κατηγορία) επιβεβαιώνοντας την καλή αγωνιστική του κατάσταση έπαιξε πολύ καλό τένις στην πιο δύσκολη κατηγορία που συμμετείχαν οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές.

Μεγάλη επιτυχία θεωρείται επίσης η είσοδος στην τετράδα στο μικτό. Τα αδέλφια Σπύρος και Μαρία Ναούμ συνεργάστηκαν με μεγάλη επιτυχία και απέκλεισαν δύο πολύ δυνατά ζευγάρια στα οποία συμμετείχαν η πρωταθλήτρια των μονών και Νο1 της κατηγορίας Αδαλόγλου καθώς και η Ζαχοπούλου (Νο3) μπαίνοντας στην τετράδα και σε αυτή την κατηγορία.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

K18Δ
Α18Δ
Α18
Κ18
ΜIX18