Στα τελικά του περιφερειακού πρωταθλήματος 6 αθλητές του ΟΑΧ

Με έξι συνολικά αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων στα τελικά του περιφερειακού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης στις κατηγορίες παμπαίδων και νεανίδων.

Τα προκριματικά διεξήχθησαν τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα, με τους αθλητές του ΟΑΧ να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν τα προκριματικά στην κατηγορία παμπαίδων / παγκορασίδων, τα οποία φιλοξενήθηκαν στον Πειραιά. Την καλύτερη επίδοση είχε ο Φάνης Μαρκουλάκης, κατακτώντας την 3η θέση ενώ ακολούθησαν στην 8η οι Μανώλης Τζούγκαρης και Δημήτρης Μαρκαντωνάκης. Και τα τρία παιδιά θα δώσουν το παρών στα τελικά που είναι προγραμματισμένα να γίνουν τον Απρίλιο στην Πάτρα.

Μια εβδομάδα (3-4/2) νωρίτερα είχαν διεξαχθεί αντίστοιχα οι αγώνες των προκριματικών για την κατηγορία εφήβων / νεανίδων, με τις αθλήτριες του ΟΑΧ να επιβεβαιώνουν την καλή τους κατάσταση και το ταλέντο τους.

Ειδικότερα, η Αντζελα Νουρέ κατέκτησε τη 2η θέση ενώ ακολούθησαν στην 3η οι Βασιλική Μπουλά και Στέλλα Μαυροματάκη. Και τα τρία κορίτσια θα πάρουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί μεταξύ 27-30 Απριλίου στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί επίσης ότι παρούσα στα τελικά των νεανίδων θα είναι και η Ζωή Καζάκου (αθλήτρια του ΟΑΧ που αγωνίζεται ως δανεική στον ΓΑΟ Πειραιά), έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση της βάσει της βαθμολογίας της στο ranking list της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης.