Στα… βαθιά με Πανιώνιο!

Μια δύσκολη αποστολή περιμένει την Κυριακή (7/2) τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει μία από τις καλύτερες ομάδες της Α2 εθνικής κατηγορίας, τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Ο ΟΑΧ προέρχεται από αγωνιστική απραξία, καθώς λόγοι ανωτέρας βίας δεν επέτρεψαν την περασμένη εβδομάδα να βρεθεί στην Αθήνα και να δώσει το παιχνίδι με τον Φάρο Κερατσινίου. Ως εκ τούτου, το ματς αυτό θα σημάνει ουσιαστικά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, με το έργο των παικτριών του Στέλιου Καρκανάκη απέναντι στην 2η ομάδα της βαθμολογίας να θεωρείται πολύ δύσκολο.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και θα παλέψουμε για το καλύτερο», σημειώνει ο τεχνικός του ΟΑΧ, για να συνεχίσει: «Δεν φοβόμαστε, τους σεβόμαστε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, χωρίς άγχος. Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση, καθώς δουλέψαμε και αυτή την εβδομάδα και ευελπιστώ ότι θα παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα».

Αναλυτικά οι παίκτριες στις οποίες υπολογίζει ο Στέλιος Καρκανάκης είναι οι εξής: Βαρυπατάκη, Γαλητσιάνου, Ζύφι, Καραβέλη, Κασωμένου, Μοσχοπούλου, Μπρέλλου, Παπαδοκοκολάκη, Πρασιανάκη, Σκορδυλάκη, Σταχτιάρη και Φουράκη.

Το ματς έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 2.30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ