Στάθηκε άξια απέναντι στην πρωτοπόρο

Αξια στάθηκε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της Α2, Δάφνη Αγίου Δημητρίου, που από την πλευρά της έφτασε στην 8η συνεχόμενη νίκη της παραμένοντας έτσι στην κορφή της βαθμολογίας.

Το τελικό 50-65 και η διαφορά στο σκορ των 15 πόντων δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα του αγώνα, καθώς οι δύο ομάδες ήταν σχετικά κοντά, με τις παίκτριες του ΟΑΧ να παίζουν με πάθος στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου Κλαδισσού και να δυσκολεύουν την σπουδαία αντίπαλό τους. Ο ΟΑΧ που δίνει συνέχεια με την πολύ καλή εμφάνισή του στη νίκη που είχε σημειώσει μέσα στην Καλαμάτα επί του Αρι την περασμένη εβδομάδα δείχνοντας ότι μπορεί να διεκδικήσει κάλλιστα την παραμονή του στην Α2.

OAX-Dafni6

OAX-Dafni

Πρώτες σκόρερ για την Αντισφαίριση, η Βαρυπατάκη με 16 πόντους και η Γαλητσιάνου με 15, σημειώνοντας τρία τρίποντα. Από την άλλη, για τη Δάφνη, Μαγαλιού και Γιαμπάνη σημείωσαν από 18 πόντους.

Διαιτητές: Κοτσίρης, Λαμπίρης.

Τα 10λεπτα: 17-24, 23-32, 35-47, 50-65.

Ο.Α. Χανίων (Φρόσω Δημητρουλάκη): Καραβέλη 5 (1), Καλογεροπούλου, Κασωμένου 2, Μπρέλλου 2, Φουράκη, Σταχτιάρη 2, Ζουμαδάκη, Γαλητσιάνου 15 (3), Μοσχοπούλου 8, Βαρυπατάκη 16.

Δάφνη Αγίου Δημητρίου (Αντώνης Μπουμπούς): Γιαννέλη, Ρούτση, Αλεξανδρή 4, Μανώλη, Παπακωσταντίνου 8, Μαλαμά, Γιαμπάνη 18, Ζουρτσάνου 2, Γιαννακοπούλου, Μαγαλιού 18 (2), Τετενέ 10, Τσουκαλά 5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ