Στέφθηκαν με επιτυχία τα ματς της Α1 στα Χανιά – Νίκησε ο ΟΑΧ το Ρέθυμνο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο Χανίων τα δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας πινγκ πονγκ.

Μάλιστα, η δυναμική της έδρας έδωσε την ευκαιρία στον ΟΑ Χανίων να καταφέρει να φτάσει στη νίκη απέναντι στον ΟΕΑ Ρεθύμνου με 4-1, μια νίκη ωστόσο που δεν έχει, δυστυχώς, αντίκρισμα για τον ΟΑΧ, ο οποίος μετά από 21 ολόκληρα χρόνια συνεχόμενης και αδιάλειπτης παρουσίας στην Α1 θα βρίσκεται από τη νέα περίοδο στην Α2.

Δουκέρης.

Αγγελίδης.

Ο ΟΑΧ αγωνίστηκε με τους Ζήση Δουκέρη, Δημήτρη Κορδούτη -ο οποίος κατάφερε σ’ ένα πολύ όμορφο παιχνίδι να υπερισχύσει του αδερφού του, Ιάσωνα Κορδούτη που αγωνίζεται στο Ρέθυμνο- και τον νεαρό Νίκο Αγγελίδη ο οποίος μετά τα σετ που έπαιξε απέναντι στην Ελευσίνα κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και απέναντι στο Ρέθυμνο.

Τα αδέρφια Δημήτρης (ΟΑΧ) και Ιάσων Κορδούτης (ΟΕΑΡ).

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του ΟΑ Χανίων, Παναγιώτη Τζινευράκη: «Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων αγκαλιάζει το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης διότι έχει προσφέρει εξαιρετικές διακρίσεις τα τελευταία 20 και παραπάνω χρόνια όπου άλλωστε έχουμε καταφέρει να είμαστε στην Α1 εθνική κατηγορία και αυτό είναι ένα ιστορικό γεγονός. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την αντιδήμαρχο πολιτισμού, Ελένη Ζερβουδάκη για την παρουσία της στους αγώνες και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού, Στέλιο Μιχαηλάκη, ο οποίος μας παρέδωσε δύο καινούργια τραπέζια επιτραπέζιας αντισφαίρισης, τα οποία χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Για του χρόνου διεκδικούμε το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων, δύο κατηγορίες στις οποίες έχουμε τις προϋποθέσεις για σημαντικές διακρίσεις. Σε όλα αυτά θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την γενική γραμματέα του ΔΣ και επί σειρά ετών έφορο επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Κική Ερηνάκη, καθώς και τον τωρινό έφορο, Βασίλη Μαυροματάκη. Ο Ομιλος Αντισφαίρισης έχει λάβει την απόφαση ομόφωνα στο ΔΣ για την επιστροφή του πινγκ πονγκ σ’ έναν από τους ορόφους του κτιρίου των εγκαταστάσεών μας, στην Αντισφαίριση και για το λόγο αυτό καλούμε τον κόσμο των Χανίων και όλους όσοι αγαπούν ειδικότερα την επιτραπέζια αντισφαίριση ν’ αγκαλιάσουν τη νέα μας προσπάθεια».

Κική Ερηνάκη, Βασίλης Μαυροματάκης, Ελένη Ζερβουδάκη, Παναγιώτης Τζινευράκης.

Από την πλευρά της η γενική γραμματέας του ΟΑΧ και επί σειρά ετών υπεύθυνη για τη λειτουργία της ανδρικής ομάδας πινγκ πονγκ, Κική Ερηνάκη, σημειώνει τα εξής: «Είμαστε χαρούμενοι που για μια ακόμα χρονιά φιλοξενούμε στα Χανιά αγώνες Α1 κατηγορίας πονγκ πονγκ, αγώνες στους οποίους συμμετέχουν νεαροί αθλητές της ομάδας μας λόγω μιας απώλειας που είχαμε εξαιτίας ασθένειας, του Αλεξανδρόπουλου. Η διοργάνωση κύλησε άψογα και τυπικά. Να επισημάνω ότι αυτή δεν είναι μια καλή χρονιά για το τμήμα στην Α1 γιατί θα αποχαιρετήσουμε την κατηγορία μετά από πολλά χρόνια, παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να κερδίσουμε το Ρέθυμνο. Θα έχουμε την ευκαιρία ν’ αναζωπυρωθούμε τη νέα χρονιά στην Α2 και ελπίζουμε να επανέλθουμε δριμύτατοι. Ο στόχος είναι να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα όπου το ζητούμενο είναι το μέλλον της να έχει να κάνει με αθλητές που θα προέρχονται από τα φυτώρια του Ομίλου μας. Σε όλη αυτή την πορεία μας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ΑΝΕΚ LINES, το Italian Factory Outlet, το ξενοδοχείο Κρήτη, την εταιρεία Machinor, το εστιατόριο Salis, τη μεταφορική Ακρωτήρι, την τοπική αυτοδιοίκηση, την αντιπεριφέρεια Χανίων και τον Δήμο Χανίων, αλλά και τον πρόεδρο μας, Παναγιώτη Τζινευράκη, που με το “καλημέρα” της νέας διοίκησης έδωσε μεγάλο προβάδισμα στο τμήμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Ευχαριστούμε, τέλος, όλους αυτούς που διαχρονικά στηρίζουν το τμήμα με τις χορηγίες τους και την αγάπη τους».

Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη στα Χανιά, ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει της Ελευσίνας με 4-0 σετ.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ