Στεργίου: Δεν μπόρεσα να δώσω το 100%

Ο Γιάννης Στεργίου συνεχάρη τον αντίπαλό του και νικητή του τουρνουά, Χάρη Καπόγιαννη, λέγοντας ότι δεν μπορούσε, λόγω της μεγάλης προσπάθειας που είχε καταβάλλει στον ημιτελικό, να δώσει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του.

Γιάννη συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου στον τελικό. Απ’ ό,τι φάνηκε τα βρήκες… σκούρα από τον Χάρη. Τι συνέβη, φάνηκες πολύ εκνευρισμένος σε πολλά διαστήματα μέσα στο ματς. Πώς εξηγείς την ήττα;

Ο Καπόγιαννης είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης, παίζει πολλά περισσότερα χρόνια από μένα, έχοντας περισσότερους αγώνες. Ήμουν εκνευρισμένος γιατί δεν μπορούσα να δώσω τα 100% λόγω της μεγάλης προσπάθειάς μου στον ημιτελικό όπου έπαιξα 2 ώρες και με ενοχλούσε λίγο το πόδι μου, γι’ αυτό ήμουν εκνευρισμένος. Κάθε αθλητής που παίζει στον τελικό και δεν μπορεί να δώσει το 100% είναι φυσιολογικό να είναι εκνευρισμένος. Προσπάθησα όσο μπορούσα για τον κόσμο να “γυρίσω” αυτό το ματς στο 2ο σετ. Είχα κάποιες άτυχες στιγμές, αλλά ο Χάρης έπαιξε πάρα πολύ καλά και συγκεντρωμένα.

Stergiou8

Πώς σου φάνηκε το τουρνουά;

Τα γήπεδα είναι πάρα πολύ καλά, διεθνών προδιαγραφών και επίσης τα γήπεδα στους Αγίους Αποστόλους ήταν πολύ ωραία. Τις πρώτες μέρες υπήρχαν κάποια προβληματάκια στο πρόγραμμα λόγω της βροχής, αλλά μετά κύλησαν όλα ομαλά. Οι άνθρωποι μας βοήθησαν όσο μπορούσαν.

Stergiou1

Για τη συνέχεια, τι σε περιμένει;

Για τη συνέχεια, θα πάω στο τουρνουά των 10.000 δολαρίων που γίνεται στο Ηράκλειο όπου μετράει εκεί η παγκόσμια βαθμολογία και θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ.