Στεργίου – Καπογιάννης το ζευγάρι του τελικού!

Δύο εξαιρετικοί ημιτελικοί, απόδειξη του υψηλού επιπέδου του τουρνουά, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων.

Γιάννης Στεργίου και Χάρης Καπογιάννης εξασφάλισαν την πρόκριση κι έτσι θα συνθέσουν το ζευγάρι του μεγάλου τελικού στο ΟΠΕΝ ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της πόλης των Χανίων, στις εγκαταστάσεις του ΟΑΧ.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

Στον πρώτο ημιτελικό, ο πιο έμπειρος Καπογιάννης είχε ν’ αντιμετωπίσει τον ενθουσιασμό του νεαρότερου και δη 17χρονου Θανάση Μανέκα. Ο αθλητής του Ηράκλειο Ο.Α.& Α. κατάφερε και πήρε το πρώτο σετ σχετικά εύκολα όπως δηλώνει το τελικό 6-2, αλλά στο δεύτερο σετ πιέστηκε πολύ από τον αντίπαλό του, του Ο.Α. Ιωαννίνων, το οποίο πάλεψε μέχρι το τέλος.

Kapogiannis1

Kaπογιάννης.

Manekas1

Μανέκας.

Πάντως, ο Καπογιάννης υπερίσχυσε και με 7-5 πέτυχε το 2-0 εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τον τελικό.

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

Μεγαλύτερη ένταση αλλά και πιο αμφίρροπος εξελίχθηκε ο δεύτερος ημιτελικός, με τον Γιάννη Στεργίου του Ο.Α. Αθηνών να δέχτηκε μεγάλη πίεση από τον αντίπαλό του. Ο Παναγιώτης Καζανίδης του Ο.Α. Κέρκυρας έκανε μια μεγάλη προσπάθεια να ανατρέψει το Νο 1 του ταμπλό και να φτάσει στη νίκη, αλλά παρότι βρέθηκε κοντά έχασε το πρώτο σετ με 6-4 και το δεύτερο με 7/6 (6) στο τάι μπρέικ.

Stergiou1

Στεργίου.

Kazanidis

Καζανίδης.

Αναλυτικά, η “εικόνα” των ημιτελικών στο ΟΠΕΝ είναι η εξής:

• Χάρης Καπογιάννης (Ηράκλειο Ο.Α.& Α.) – Θανάσης Μανέκας (Ο.Α. Ιωαννίνων) 2-0 (6/2 7/5)

• Γιάννης Στεργίου (Ο.Α. Αθηνών) – Παναγιώτης Καζανίδης (Ο.Α. Κέρκυρας) 2-0 (6/4 7/6)(6)

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ

Επίσης, το Σάββατο, πέφτει η αυλαία και στα διπλά, με τον τελικό που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Αντισφαίρισης Χανίων στους Αγίους Αποστόλους.

Οι Σταμάτης Καπίρης (Α.Ο.Α. Ηλιούπολης) / Αλέξανδρος Βοϊνέα (Α.Ο.Α. Ηλιούπολης) θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Παναγιώτη Καζανίδη (Ο.Α. Κέρκυρας) / Στάθη Τσιρανίδη (Ο.Α. Θεσσαλονίκης) διεκδικώντας το έπαθλο των 300 ευρώ.

Να σημειωθεί τέλος το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που επέδειξε ο κόσμος, ο οποίος συνέρευσε μαζικά για να παρακολουθήσει τους δύο ημιτελικούς και το ίδιο αναμένεται να πράξει και με τους τελικούς σε μονά και διπλά το Σάββατο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ

Stergiou

Manekas

Kazanidis1

Kapogiannis

IMG_2227

IMG_2216

IMG_2164

IMG_2155

IMG_2154

IMG_2138

IMG_2114

IMG_2112

IMG_2104

IMG_2087