Στην 3η θέση στα διπλά στο Ε2 Κονταράκης-Ματσαμάκης και Βαρβεράκη-Τίτη

Με σημαντικές επιτυχίες στα διπλά εξελίχθηκε η συμμετοχή για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων στο τουρνουά τένις Ε2 που διεξήχθη στο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα, τα ζευγάρια των Ανδρέα Κονταράκη και Αντώνη Ματσαμάκη, καθώς και αυτό της Μαρίας Βαρβεράκη και της Εμμανουέλας Τίτη αναδείχτηκαν στην 3η θέση στις κατηγορίες Αγόρια και Κορίτσια 16 ετών.

Οι Κονταράκης και Ματσαμάκης κατάφεραν να σφραγίσουν την 3η θέση χάρη στις δύο νίκες που σημείωσαν επί των Κωστούρου Δ. (Α.Ο. Πεύκης) και Δημητρίου Αρ. (Ο.Α. 3 ΒΗΤΑ) με 6-4, 6-4 και σε βάρος των Περδικάκη Στ. (Γ.Σ. Λιβυκός Ιεράπετρας) και Γκαγκαουδάκη Στ. (Ηράκλειο ΟΑΑ) με 6-2, 6-1.

Αντίστοιχα, οι Βαρβεράκη και Τίτη πέρασαν bye τον α’ γύρο και στη συνέχεια επιβλήθηκαν με 4-6, 7-6 και 10-5 των Τζαμπαζίδη Φρειδερίκης (ΑΣ Κολεγίου Ντερή) και Βέργου Ευαγγελίας (ΑΟΑ Ηλιούπολης).

Επίσης, ο ΟΑΧ είχε κι άλλες συμμετοχές στα διπλά, με τους Στέλιο Πετράκη και Απόστολο Χαλακατεβάκη, τον Αριστοτέλη Καϋμενάκη που ήταν δίδυμο με τον Γιώργο Τζωρμπατζάκη (Ο.Α. Χερσονήσου), ενώ ο Χρήστος Κασαπάκης αγωνίστηκε μαζί με τον Γιώργο Πηλιτσίδη (Ο.Α. 3 ΒΗΤΑ) στα Α14.

Στα Α16, ο Αγγελος Καραχάλιος αγωνίστηκε μαζί με τον Αντώνη Τσαγλιώτη (Ο.Α. Ρεθύμνου).

ΤΑ ΜΟΝΑ

Στα μονά, ο ΟΑΧ έλαβε μέρος με 13 συμμετοχές. Ολα τα παιδιά πήραν μέρος στο κυρίως ταμπλό, με έξι από αυτά να σφραγίζουν από μία νίκη, ενώ τα υπόλοιπα αγωνίστηκαν στον πρώτο γύρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Ματσαμάκης, ο Χρήστος Κασαπάκης στα Α14, ο Αγγελος Καραχάλιος και ο Ανδρέας Κονταράκης στα Α16 κατάφεραν να σημειώσουν από μία νίκη, ενώ αντίστοιχα στα κορίτσια, από μία νίκη σημείωσαν η Μαρία Βαρβεράκη και η Εμμανουέλα Τίτη στα Κ16.

Αναλυτικά, οι συμμετοχές για τον ΟΑΧ είχαν ως εξής:

A14
Ματσαμάκης Λευτέρης
Κασαπάκης Χρήστος
Πετράκης Στέλιος
Χαλακατεβάκης Απόστολος

Κ14
Αλπάντη Αννα
Καραπανταζή Κέλλυ

A16
Καραχάλιος Αγγελος
Κονταράκης Ανδρέας
Ματσαμάκης Αντώνης

Κ16
Βαρβεράκη Μαρία
Βογιατζόγλου Μαριάννα
Τίτη Εμμανουέλα
Σταμούλου Αννα-Μαρία