Στην Α2 γυναικών ο ΟΑΧ!

Στην Α2 εθνική κατηγορία πινγκ πονγκ και μάλιστα κατακτώντας τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας στην φετινή Β’ Εθνική θ’ αγωνίζεται από την επόμενη περίοδο ο ΟΑ Χανίων.

Τα εκπληκτικά κορίτσια της Αντισφαίρισης κατάφεραν να ολοκληρώσουν την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, σημειώνοντας στο ΣΕΦ δύο νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που έδωσαν στα μπαράζ ανόδου, κερδίζοντας αρχικά τον Ωρίωνα Χίου με 4-0 και στη συνέχεια, μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι, τα Ταταύλα με 4-2, νίκες που τους χάρισαν τον τίτλο και τη συμμετοχή για την επόμενη σεζόν στην Α2.

Ο ΟΑ Χανίων στηρίχθηκε στο να καταφέρει να πετύχει αυτό το στόχο στη σπουδαία Αρχοντούλα Βολακάκη η οποία ηγήθηκε ουσιαστικά αυτής της προσπάθειας, μιας και θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες παίκτριες στο γυναικείο πινγκ πονγκ. Επίσης στις ιδιαίτερα ταλαντούχες και πολύ ικανές, Ζωή Καζάκου και Στέλλα Μαυροματάκη. Στην πορεία του πρωταθλήματος της φετινής Β’ Εθνικής, ο ΟΑΧ είχε επίσης στη σύνθεση του τις Δέσποινα Κανταρά, Αφροδίτη Μαρούλη και Μαρία Φρυτάκη.

Προπονητής είναι ο Μιχάλης Αγγελίδης.