Στην κορυφή του Προκριματικού Ομίλου της Α Εθνικής ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων

Χθες ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Προκριματικού Ομίλου Α’ Εθνικής, που διεξήχθησαν στη Γεωργιούπολη το τελευταίο τριήμερο. Η ομάδα του Όμιλου Αντισφαίρισης Χανίων κατέκτησε αήττητη την 1η θέση στην κατάταξη και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για την Α’ Εθνική, που θα λάβει χώρα το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου στα Τρίκαλα.

Το πρωτάθλημα ήταν μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και στιγμές αγωνίας. Κάθε παρτίδα ήταν μια μάχη νου και ψυχής, με κάθε κίνηση να μετράει και να επηρεάζει το αποτέλεσμα. Ωστόσο, με σταθερότητα, αυτοπεποίθηση και κυρίως ομαδικότητα, η ομάδα μας κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή και να αποδείξει ότι ο σύλλογός μας είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους στην Κρήτη.
Η διαδρομή προς την κορυφή δεν ήταν εύκολη, καθώς αντιμετωπίσαμε πολλές δυνατές ομάδες και παίξαμε πολύωρες παρτίδες.

Στο πρωτάθλημα αγωνίστηκαν οι:
Δαρμαράκης Μιχάλης, Λιαργκόβας Δημήτρης, Θεοδωράκης Μιχάλης, Τσούμπα Μαντώ, Φοινικιανάκη Στέλλα, Νικολουδάκη Κάτια, Κλεοβούλου Σοφία, Κυριακογιαννάκη Βασιλεία, Μαυρίδης Μάνος, Κυριακογιαννάκης Γιάννης, Μπενάκης Γιάννος, Καλλιγέρης Γιάννης και Χριστοδουλάκης Μιχάλης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Δαρμαράκης Μιχάλης, Λιαργκόβας Δημήτρης, Φοινικιανάκη Στέλλα και Χριστοδουλάκης Μιχάλης βραβεύτηκαν ο καθένας με χρυσό μετάλλιο για την καλύτερη επίδοση στη σκακιέρα που έπαιζαν.
Καθώς παρακολουθούμε αυτή μας την επιτυχία, αναγνωρίζουμε τη σημασία της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης. Κάθε κίνηση που κάνουμε στη σκακιέρα αντικατοπτρίζει την προσπάθεια και την αφοσίωσή μας στην επίτευξη των στόχων μας.
Καταλήγοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς ,τους προπονητές αλλά και το σύλλογο που στηρίζουν την ομάδα του σκακιού σε κάθε της βήμα.