Στην τελική ευθεία για Ικαρο!

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η προετοιμασία στον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων για το καθοριστικό παιχνίδι με τον Ικαρο Καλλιθέας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισσού.

Η ομάδα του Στέλιου Καρκανάκη μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στον Εσπερο Πατρών θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια και να φτάσει σε μία νέα επιτυχία έτσι ώστε ν’ αυξήσει τις ελπίδες της για παραμονή στην Α2 εθνική κατηγορία. Οι μέρες που πέρασαν, έδωσαν τη δυνατότητα στον τεχνικό του ΟΑΧ να δουλέψει πολύ με τις παίκτριες του και ο οποίος έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους. Μάλιστα την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου δόθηκε φιλικό με την γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ, δείχνοντας ότι η ομάδα του παραμένει σε μία αρκετά καλή κατάσταση.

Σύμφωνα με τον τεχνικό του Ο.Α. Χανίων: «Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά αυτές τις μέρες με τα κορίτσια και μάλιστα δώσαμε κι ένα φιλικό με τον ΟΦΗ όπου τα κορίτσια πήγαν πολύ καλά. Συνεχίζουμε… Είμαστε πλέον στην τελική ευθεία για το ματς με τον Ικαρο, το οποίο είναι κομβικό για εμάς, αλλά θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να το κερδίσουμε για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία».

“ΤΕΛΟΣ” Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ

Δυστυχώς κι εν όψει του καθοριστικού β’ γύρου που ακολουθεί, ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων θα στερηθεί τις υπηρεσίες της Γεωργίας Χαραλαμπάκη η οποία υπέστη ολική ρήξη στον αχίλλειο τένοντα και θ’ αναγκαστεί να μείνει εκτός για τους επόμενους έξι μήνες. Πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, με την Χανιώτισσα αθλήτρια να είχε τραυματιστεί σε μια ανύποπτη φάση στο παιχνίδι με τον Έσπερο. Από πλευράς μάλιστα της ομάδας της, έχουν σταθεί όλοι στο πλευρό της προκειμένου να βγει πιο δυνατή από αυτή τη δοκιμασία και να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της όσο το δυνατόν το συντομότερο.

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι με τον Ικαρο Καλλιθέας θα ξεκινήσει στις 12 μ.μ. και θα είναι το πρώτο για τον β’ γύρο του πρωταθλήματος για τον ΟΑΧ, που την αγωνιστική που πέρασε, πραγματοποίησε το ρεπό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ