Στην τελική ευθεία οι ετοιμασίες για το 2ο τουρνουά Rapid “Χανιά – Πάσχα 2018”

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες εκ μέρους τους Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων για την πραγματοποίηση του τουρνουά Rapid το διάστημα μεταξύ 12-14 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.

Το τουρνουά προσφέρει χρηματικά έπαθλα στους πρώτες τρεις νικητές και στις πρώτες τρεις νικήτριες, καθώς και κύπελλα στους νικητές όλων των κατηγοριών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής και Αντιπρόεδρο του Ο.Α. Χανίων, Μανώλη Μιχαηλάκη:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την πραγματοποίηση στην πόλη μας του 2ου τουρνουά σκακιού Rapid. Το Rapid είναι μία από τις τρεις μορφές σκακιού, είναι το γρήγορο σκάκι, έχει μια άλλη φιλοσοφία και εκπαιδεύει τους σκακιστές και σε άλλα πράγματα. Θεωρώ ότι φέτος κάνουμε το καλύτερο τουρνουά Rapid στην Ελλάδα, ειδικά από πλευράς ποιότητας, κάτι που μας δίνει θάρρος και κουράγιο ώστε του χρόνου να γίνει πανελλήνιο. Αυτό σημαίνει βέβαια καλύτερη οργανωτική προσπάθεια και να γίνει όσο το δυνατόν πιο γνωστό.

Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να τονίσω ότι στον Ομιλο μας έχουμε θέσει κάποια μεσομακροπρόθεσμα προγράμματα τα οποία σαν στόχο έχουν το ανέβασμα της ποιότητας του σκακιού στα Χανιά και την προσέλκυση όσο το δυνατόν μικρών παιδιών, διότι η πρώτη ύλη είναι τα μικρά παιδιά από τα Δημοτικά σχολεία. Η ανταπόκριση από τους γονείς είναι αρκετά καλή έως πολύ καλή.

Κλείνοντας, το καλοκαίρι διοργανώνουμε το 6ο διεθνές τουρνουά σκακιού στον Αποκόρωνα όπου θα είναι ισάξιο με το τουρνουά της Καβάλας. Θα είναι τα δύο καλύτερα τουρνουά του καλοκαιριού στη χώρα μας. Εύχομαι χρόνια πολλά, καλό Πάσχα και υγεία σε όλους».

Υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις συμμετοχής στο τουρνουά Rapid “Χανιά – Πάσχα 2018” υποβάλλονται μέχρι την Τετάρτη 11 Απριλίου στο τηλέφωνο 6972442935 ή στο e-mail, gmylwnakis@yahoo.gr (Γιώργος Μυλωνάκης).