Στις κορυφαίες οι νεάνιδες του ΟΑΧ

Η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ νεανίδων ολοκληρώθηκε και τα κορίτσια του ΟΑΧ βρίσκονται να έχουν την… τιμητική τους σε όλους τους πίνακες της στατιστικής.

Αν μη τι άλλο, αυτό το γεγονός δεν μπορεί να είναι τυχαίο, δηλώνει δε το ταλέντο των κοριτσιών, αλλά και την εξαιρετική προσπάθεια που κατέβαλλαν για διάκριση στους αγώνες που διεξήχθησαν στην Ιστιαία.

Ειδικότερα, η Βασιλική Δασκουλίδου είναι η αθλήτρια που κατάφερε να ξεχωρίσει περισσότερο από κάθε άλλη για λογαριασμό της ομάδας της, καθώς αναδείχτηκε πρώτη σκόρερ στο τουρνουά, ενώ επιλέχθηκε μέσα στην καλύτερη 5άδα.

Η Δασκουλίδου στη βράβευσή της στην κορυφαία 5άδα του τουρνουά.

Συγκεκριμένα, η Δασκουλίδου… σταμάτησε στους 97 πόντους, αφήνοντας στη 2η θέση την Ξανθίππη Καρατάσιου (Πιερικός Αρχέλαος) με 81 και στην 3η την Ιωάννα Χατζηλεοντή (Πρωτέας Βούλας) με 78.

Από εκεί και πέρα…

Στις ασίστ, η Ευτυχία Δερμιτζάκη αναδείχτηκε κορυφαία στην κατηγορία, μαζί με την Βαλεντίνα Τσαβόνι από τον Σύλλα Αιδηψού με 27.

Βράβευση στη Δερμιτζάκη που ήρθε πρώτη στις ασίστ.

Βράβευση στη Δασκουλίδου ως η κορυφαία σκόρερ.

Στα κλεψίματα, δύο κορίτσια του ΟΑΧ, οι Δασκουλίδου και Δερμιτζάκη κέρδισαν την 1η και την 3η θέση αντίστοιχα, μετρώντας 30 και 19 αντίστοιχα.

Στα κοψίματα, τέλος, και πάλι η Δασκουλίδου ξεχώρισε με 9 και ήταν 2η στο σχετικό στατιστικό πίνακα.

Να σημειωθεί ότι την απονομή στα κορίτσια του ΟΑΧ για την κατάκτηση της 4ης θέσης έκανε το μέλος του ΔΣ της Ε.Ο.Κ., Νίκος Φαρμάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ