Στις πρώτες θέσεις Βαμιανάκης, Καζάκου και Αγγελίδης

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν σε μια ακόμη διοργάνωση επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) οι Χανιώτες αθλητές, συμμετέχοντας αυτή τη φορά στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Α.Σ. Πέρα Αθηνών στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο, στον Αλιμο Αττικής.

Οι πιο σημαντικές διακρίσεις σημειώθηκαν από τον Αντρέα Βαμιανάκη στους παμπαίδες, την Ζωή Καζάκου στις παγκορασίδες και τον Νίκο Αγγελίδη στους μίνι παμπαίδες. Ειδικότερα, ο Βαμιανάκης που αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΟΑΧ στον Ιφίτο Πατρών, είχε μία αξιόλογη πορεία στο τουρνουά, φτάνοντας ως τον τελικό. Εκεί αγωνίστηκε απέναντι στον Γιάννη Μαστρογιάννη (Φοίνικες Πάτρας) όπου μετά από έναν συναρπαστικό παιχνίδι, ηττήθηκε με 3-2 σετ (6-11, 11-2, 2-11, 11-9, 11-5).

Ακολούθως, η Καζάκου αγωνίστηκε επίσης στον τελικό, παίζοντας απέναντι στην Λεμονιά Γκαϊτατζή, με την οποία είναι συμπαίκτριες στον Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας χάνοντας με 3-0 σετ (11-2, 11-6, 11-4).

Οσον αφορά την τρίτη διάκριση ανήκει στον Νίκο Αγγελίδη ο οποίος παίζοντας για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες κατετάγη στην 4η θέση.

Από εκεί και πέρα, στο 4ο φετινό αναπτυξιακό συμμετείχαν ακόμη οι Ζωή Αγγελίδου που κατετάγη στην 7η θέση στις κορασίδες, η Γιώτα Κοτζαμιχάλη που ήταν 10η στις νεανίδες και ο Θεοχάρης Σφυριδάκης στους παίδες τερματίζοντας 29ος.