Στις πρώτες θέσεις ο ΟΑΧ στο 1ο Ε3

Δύο πρώτες θέσεις και τρεις ακόμα παρουσίες σε τελικούς συνθέτουν την απόλυτα επιτυχημένη συμμετοχή των αθλητών του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων στο 1ο τουρνουά τένις Ε3 για το 2016 που διοργάνωσε η Ζ’ Ενωση Κρήτης στα γήπεδα των Χανίων το σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου.

Matsamakis-Kontarakis

 

 

 

 

 

 

 

 

Ματσαμάκης – Κονταράκης. 


VravefsiA14

Οι βραβεύσεις στα Α14.

Ειδικότερα, ο Ελευθέριος Ματσαμάκης στα Αγόρια 12 και ο Ανδρέας Κονταράκης στα Αγόρια 14 αναδείχτηκαν νικητές, με τους Χρήστο Κασαπάκη και Αντώνη Ματσαμάκη να ήταν αθλητές επίσης του ΟΑΧ οι οποίοι βρέθηκαν στον τελικό και διεκδίκησαν την 1η θέση. Η τρίτη δεύτερη θέση προήλθε από την Αγγελική Βαϊδάκη στα Κορίτσια 12 που κατάφερε έτσι να φτάσει μέχρι τον τελικό όπου γνώρισε την ήττα.

ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ

Πιο αναλυτικά, στον τελικό της κατηγορίας Α12 βρέθηκαν δύο τενίστες του Ο.Α. Χανίων, με τον Ελ. Ματσαμάκη να επικρατεί με 2-0 σετ (6-0, 6-0) του Χρ. Κασαπάκη. Μάλιστα, στους ημιτελικούς υπήρξε και ένας τρίτος τενίστας του ΟΑΧ, ο Γιώργος Κοκκινάκης, που έχασε την πρόκριση για τον τελικό από τον Κασαπάκη με 2-0 σετ (4-2, 4-2).

Matsamakis-Antonios5

Αντώνης Ματσαμάκης.

Στα Α14 ο Ανδ. Κονταράκης επικράτησε σε έναν εντυπωσιακό σε εξέλιξη τελικό με 2-1 σετ (4-6, 6-2, 6-2) του Λευτ. Ματσαμάκη, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στα ημιτελικά της συγκεκριμένης κατηγορίας τα αποτέλεσαν αθλητές του ΟΑΧ, με τους Βασίλη Βολτυράκη και Γιώργο Ζερβό να έφτασαν μια ανάσα από τη συμμετοχής τους στον τελικό.

Vaidaki2

Βαϊδάκη.

Τέλος, στα Κ12, η Αγγελική Βαϊδάκη εξελίχθηκε να έχει μία πολύ καλή πορεία στο τουρνουά φτάνοντας μέχρι τον τελικό όπου γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ (6-3, 6-0) από την Μαρία Κοντολαιμάκη (Α.Ο. Λατώ Αγ. Νικολάου) κι έτσι κατέκτησε τη 2η θέση.

ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΧ

Όσον αφορά τις υπόλοιπες συμμετοχές των αθλητών του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων είχαν ως εξής:

Στα Α12
“16”: Μιχαήλ Μαράκης, Ευτύχιος Βολτυράκης, Στυλιανός Πετράκης, Απόστολος Χαλακατεβάκης.
“32”: Αντώνιος Σταυρουλάκης, Αριστοτέλης Καϋμενάκης.

Hatzinikolaou

Χατζηνικολάου.

Konstantarakis2

Κωνστανταράκης. 

Στα Α14
“8”: Διονύσιος Χατζηνικολάου
“16”: Ανδρέας Κωνστανταράκης

Varverakis-Giorgos1

Bαρβεράκης.

Halakatevakis1

Χαλακατεβάκης.

Στα Α16
“4”: Αντώνιος Τσιβουράκης, Αγγελος Καραχάλιος
“8”: Γεώργιος Βαρβεράκης, Νικόλαος Γατούδης-Μαλινδρέτος, Αντώνιος Κωνστανταράκης
“16”: Ελευθέριος Χαλακατεβάκης

Marinaki

Μαρινάκη.

Στα Κ12
“16”: Ιβάνα Μαρώπη, Στυλιανή Μαρινάκη

Στα Κ14
“8”: Εμμανουέλα Τίτι, Μαριάννα Βογιατζόγλου
“16”: Μαρία Βαρβεράκη.

Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, στη Σούδα (Ο.Α. Σούδας) και στην Ακαδημία Τένις, στους Αγίους Αποστόλους.