Στις πρώτες θέσεις στο Αναπτυξιακό της Βέροιας Κορασίδες και Παγκορασίδες

Στις πρώτες θέσεις του Αναπτυξιακού τουρνουά πινγκ πονγκ που διεξήχθη στην πόλη της Βέροιας βρέθηκαν οι αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων στις κατηγορίες Κορασίδες, Παγκορασίδες και Παμπαίδες.

Οι αθλητές του ΟΑΧ δείχνουν έτσι να βρίσκονται σε μια πολύ καλή κατάσταση εν όψει της πραγματοποίησης της τελικής φάσης του Αναπτυξιακού πρωταθλήματος που ακολουθεί στα Χανιά το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, ο ΟΑΧ βρέθηκε στη Βέροια με επτά αθλητές και αθλήτριες, δύο από τις οποίες κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο. Μάλιστα, στον μικρό τελικό των Κορασίδων, η Γιώτα Κοτζαμιχάλη κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 μιας άλλης Χανιώτισσας αθλήτριας που αγωνίζεται στον Ιφιτο Πατρών, τη Θεανώ Βεργεράκη, που από την πλευρά της τερμάτισε στην 4η θέση.

Στις Παγκορασίδες επίσης, στο μικρό τελικό αγωνίστηκε η Κατερίνα Κοτζαμιχάλη, τερματίζοντας στην 4η θέση, ανεβαίνοντας έτσι στο βάθρο, ενώ στην 5η θέση την ακολούθησε η Ζωή Καζάκου.

Ο ΟΑΧ είχε ακόμα μία 6η θέση με τον Ανδρέα Βαμιανάκη στους Παμπαίδες, ενώ στις Κορασίδες, η Ανενίζε Βαμβακάκη τερμάτισε μέσα στην 8άδα και, τέλος, η Ζωή Αγγελίδου ήταν 9η.