Στο 23ο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εθνικών ομάδων η Χριστοδουλάκη

Μια σημαντική πρόκληση ξεκίνησε για την Τόνια Χριστοδουλάκη. Η προπονήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων λαμβάνει μέρος αρχής γενομένης από την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στο 23ο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εθνικών ομάδων, που φιλοξενείται στη Σλοβενία.

Η Χριστοδουλάκη συμμετέχει στην κατηγορία γυναικών, προσθέτοντας έτσι άλλη μια πολύτιμη διάκριση και επιτυχία για το χανιώτικο σκάκι. Αλλωστε, η σταθερή της παρουσία ανάμεσα στις δέκα κορυφαίες Ελληνίδες σκακίστριες και τα εξαιρετικά αποτελέσματα στο διεθνές τουρνουά “Guimaraes 2021” στην Πορτογαλία τον περασμένο Αύγουστο της δίνουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Προπονητής της ομάδας γυναικών, η οποία ξεκινά τους αγώνες από την 18η θέση της κατάταξης και εκλέκτορας των αθλητριών που κλήθηκαν στην Εθνική είναι ο πολυπρωταθλητής Ελλάδας GM Βασίλης Κοτρωνιάς.

Οσον αφορά την Εθνική ανδρών με προπονητή τον GM Γιάννη Νικολαΐδη ξεκινά τους αγώνες της από την 20ή θέση της κατάταξης ενάντια σε πανίσχυρους διαχρονικά αντιπάλους, τους οποίους έχει αντιμετωπίσει με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν.