Στο αποκορύφωμα τα “Τσαλίκεια”

Στο αποκορύφωμα φτάνουν τα φετινά “Τσαλίκεια”, τα οποία φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του ΟΑΧ. Θετικό γεγονός οι πολλές συμμετοχές, ενώ επιβεβαιώνοντας τα χαρακτηριστικά του, το τουρνουά έχει εξελιχθεί μέχρι σήμερα με πολύ μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον.

Ειδικότερα, τα ταμπλό χωρίζονται στο κυρίως, στο consolation και στα διπλά. Οπως έχει προγραμματιστεί βάσει προκήρυξης, οι τελικοί θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Πέμπτη 13 Αυγούστου ως εξής:
17.00: Consolation
19.00: Διπλά
20.30: Μονά

Στο κυρίως ταμπλό, ήδη έχει σχηματιστεί ο 1ος ημιτελικός Σοκορέλης Αντώνης-Ματσαμάκης Αντώνης, ενώ για τον 2ο ημιτελικό ο Βαρβεράκης Γιώργος περιμένει τον αντίπαλό του από τον αγώνα μεταξύ της Κεφάλα Μαρίας και του Μπαντουράκη Γιώργου.

Οι ημιτελικοί θα γίνουν την Τετάρτη (12/8) στις 19.00 και στις 21.00.

Στο ταμπλό consolation ο ένας ημιτελικός θα σχηματιστεί με τους νικητές των αγώνων που θα προκύψουν από τα ζευγάρια Αρετάκης Δημήτρης-Χαλακατεβάκης Απόστολος και Ντερμανάκης Γιάννης-Γιαπιτζής Νίκος. Ο δεύτερος ημιτελικός είναι μεταξύ Ματζοράκη Γιώργου και Καραμβάση Κωνσταντίνου.

Στα διπλά ο 1ος ημιτελικός θα διεξαχθεί μεταξύ Κουράκη-Βρανά και Μπαλάσκα-Κασαπάκη. Στο δεύτερο ημιτελικό οι Κατσιφαράκης-Κεφάλα περιμένουν τους αντιπάλους τους από τον αγώνα που μεταξύ Πετρακάκη-Καραχάλιου και Βλησίδη-Χαττελάρι.