Στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Χανίων ο ΟΑΧ

Στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκου Καλογερή, βρέθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα το ΔΣ του ΟΑ Χανίων.

Ειδικότερα, στη συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος, Παναγιώτης Τζινευράκης, η γενική γραμματέας, Κική Ερηνάκη και ο ταμίας, Μάκης Μπολάκης. Σκοπός τους ήταν να ευχαριστήσουν από κοντά τον κ. Καλογερή, διότι χάρη σε δικές του ενέργειες τακτοποιήθηκε ένα ζήτημα που απασχολούσε τα τελευταία αρκετά χρόνια τον ΟΑΧ και είχε να κάνει με τον φωτισμό στις εγκαταστάσεις της Αντισφαίρισης. Μάλιστα, ο νέος φωτισμός έχει δώσει μία εντελώς άλλη διάσταση πλέον στα γήπεδα, με τους αθλητές και τις αθλήτριες να ευχαριστιούνται πραγματικά τις προπονήσεις ή τους αγώνες τους, διότι διεξάγονται σε ένα πλήρες φωτισμένο τερέν.

Παράλληλα, τα στελέχη του ΟΑΧ ευχαρίστησαν τον κ. Καλογερή για την παρουσία του στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες με την ευκαιρία της επίσκεψης του Πύρρου Δήμα και της δημιουργίας του τμήματος άρσης βαρών.

Στον κ. Καλογερή τονίστηκαν τέλος οι προσπάθειες που καταβάλλει η διοίκηση να αναδομήσει συνολικά τον Ομιλο, με εκ των βασικών στόχων να είναι η αναβάθμιση τόσο των γηπέδων όσο και των λοιπών εγκαταστάσεων.