Στόχος επετεύχθη! Πρώτη νίκη στα μπαράζ

Στόχος επετεύχθη στο δεύτερο παιχνίδι μπαράζ για την άνοδο στην Α2! Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων κατάφερε να επικρατήσει στο κλειστό του Μετς με σκορ 62-55 του Α.Ο. Aργους “Οι Δαναοί”, πανηγυρίζοντας έτσι την πρώτη του νίκη στον Α’ υποόμιλο και ως εκ τούτου δηλώνει “παρών” για να πετύχει το μεγάλο στόχο που κυνηγά.

Η ομάδα του Μιχάλη Κασικτσόγλου αυτή τη φορά μπόρεσε στα τελευταία λεπτά να επιβάλλει το ρυθμό της και παρότι σε ένα σημαντικό μέρος του ματς βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ, τελικά μπόρεσε να φτάσει στη νίκη.

Στις δηλώσεις του ο τεχνικός του ΟΑΧ τονίζει ότι, «η ομάδα φάνηκε πως ήταν επηρεασμένη από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή. Το αποτέλεσμα όμως είναι αυτό που μετράει και ήταν θετικό».

Η Καζαντζή με 22 πόντους, αλλά και 4 τρίποντα και η Θωμά με 14 “τράβηξαν” την Αντισφαίριση επιθετικά.

Επόμενο παιχνίδι, την Παρασκευή (23/6) στις 3 το μεσημέρι απέναντι στην ΑΕ Καρλοβασίου, με τη νίκη και πάλι να θεωρείται μονόδρομος.

10λεπτα: 14-21, 31-32 (ημιχρ.), 45-47, 62-55

ΟAX (Μιχ. Κασικτσόγλου): Πρασιανάκη, Δερμιτζάκη, Θωμά 14 (2), Γιαννοπούλου 6, Ακρίβου 9 (1), Φουράκη 2, Καζαντζή 22 (4),  Σκορδυλάκη, Παπαδοκοκολάκη 2, Κασσωμένου 7 (2), Σκουμπάκη, Δασκουλίδου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ