Στους “4” του 4ου Ε1 στη Λάρισα ο Βολτυράκης

Η συμμετοχή του Βασίλη Βολτυράκη στα ημιτελικά του 4ου τουρνουά τένις Ε1 στην κατηγορία Α12Δ εξελίχθηκε στην πιο σημαντική για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων, στους αγώνες που έγιναν από την Παρασκευή 23 έως και την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στη Λάρισα.

Ο 12χρονος Χανιώτης τενίστας διεκδίκησε την πρόκριση στον τελικό του διπλού παίζοντας μαζί με τον Γιάννη Σταμούλο του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης, αλλά οι δύο τους ηττήθηκαν με 2-1 σετ (6-7, 6-1, 10-6) μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι από τους Αστρεινίδη (Α.Ο.Α. Παπάγου) και Κυπριώτη (Ο.Α. Αθηνών) που μάλιστα προέκυψαν στην πορεία να είναι οι μεγάλοι νικητές. Ο Βολτυράκης είχε πάντως και την επόμενη πιο σπουδαία επιτυχία για τον ΟΑΧ, καθώς στα Α12 βρέθηκε στους “8” απ’ όπου ηττήθηκε από τον Βαγγέλη Κυπριώτη του Ο.Α. Αθηνών με 2-0 σετ (6-3, 6-1) και ο οποίος επίσης κατέκτησε στη συνέχεια την 1η θέση στην συγκεκριμένη κατηγορία.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΟΑΧ

Από εκεί και πέρα, οι συμμετοχές για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων ήταν ακόμα τέσσερις.

Στα Κ16 η Μαρία Ναούμ έφτασε αλλά αποκλείστηκε στη φάση των “16” από την Ελένη Καμπάνταη του Α.Ο. Μέγας Αλεξανδρούπολης με 2-0 σετ (6-3, 6-3), ενώ στα διπλά έχασε στον α’ γύρο, παίζοντας ως δίδυμο με την Βαρβάρα Γρίβα του Α.Σ. Κολλεγίου Ντερή.

Kouklaki-Evgenia

Ευγενία Κουκλάκη.

Στα Κ14, οι συμμετοχές για τον ΟΑΧ ήταν αυτές της Μύριαμ Μιουμπή που πέρασε στους “16” αλλά αποκλείστηκε στη συνέχεια από την Ευαγγελία Αναγνώστου του Ο.Α. Μαγνησίας με 2-0 σετ (6-3, 6-1) και της Ευγενίας Κουκλάκη που αποκλείστηκε στην α’ φάση.

Στα Α14, ο Ανδρέας Κονταράκης βρέθηκε στους “16” αλλά γνώρισε την ήττα και αποκλείστηκε από τον Ιάσονα-Κωνσταντίνο Κωσταρίδη με 2-0 σετ (6-4, 6-3).

Kontarakis2

Ανδρέας Κονταράκης.