Συγκίνηση στην εκδήλωση των βραβεύσεων του ΟΑΧ στο Πνευματικό Κέντρο

Μέσα σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων απέδωσε τιμές στους αθλητές, τις αθλήτριες του, καθώς και στους προπονητές τους για τις διακρίσεις που είχαν το 2022.

Η συγκίνηση ήταν αυτή που κυριάρχησε για τον ιστορικό ΟΑΧ ο οποίος μετά 93 χρόνια ζωής βάζει πλώρη να φτάσει τα 100 και να τα ξεπεράσει, συνεχίζοντας να φέρνει σημαντικές διακρίσεις στον χανιώτικο και όχι μόνο αθλητισμό.

Αυτή ήταν η πρώτη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε επί θητείας του νέου ΔΣ, με τον πρόεδρο, Παναγιώτη Τζινευράκη, να δηλώνει συγκινημένος, μιλώντας για τους στόχους τους οποίους χαράσσει ο ΟΑΧ για τα επόμενα χρόνια.

Ειδικότερα, όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του: «Ολο το χρόνο εργαζόμαστε για τη σημερινή μέρα ώστε να επιβραβεύουμε τα παιδιά μας για τις επιδόσεις τους. Οι βραβεύσεις αυτές αποτελούν την ύψιστη γιορτή του Ομίλου και η σημερινή μέρα με τον κόσμο που προσήλθε μας έκανε να νιώθουμε πάρα πολύ χαρούμενοι. Ως νέα διοίκηση δώσαμε τις κατευθυντήριες γραμμές πάνω στις οποίες θα εργαστούμε στο τρίπτυχο οργάνωση των τμημάτων, δομές και εξωστρέφεια. Νομίζω ότι στις δομές τα πάμε πάρα πολύ καλά, καθώς έχουμε ανοίξει τις πύλες του Ομίλου για περισσότερο μαζικό αθλητισμό. Εχουμε κάνει πολύ μεγάλα βήματα επ’ ωφελεία των αθλητών και αθλητριών ενώ η εξωστρέφεια φαίνεται, αφού σήμερα το αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου ήταν γεμάτο. Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές, τις αθλήτριες, τους γονείς τους και τους προπονητές, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ανήκουν στην οικογένεια του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων. Μία οικογένεια την οποία θέλουμε να μεγαλώσουμε και καλούμε όλους όσοι στοιχήθηκαν στις 10 δεκαετίες της ζωής του Ομίλου να ξαναγυρίσουν στην οικογένειά μας και να γίνουν θεματοφύλακες των προσπαθειών μας, οι οποίες δεν είναι άλλες από το να διδάξουμε τις υψηλές έννοιες του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού», κατέληξε ο κ. Τζινευράκης.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΧ

Ο ΟΑ Χανίων ξεκίνησε την εκδήλωση, πραγματοποιώντας ειδικές βραβεύσεις, που αφορούσαν ειδικότερα τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή, τον αντιδήμαρχο Χανίων, Στέλιο Μιχαηλάκη, την ΑΝΕΚ LINES ως ο μέγας και διαχρονικός χορηγός του Ομίλου, τον ορθοπεδικό, Γιώργο Ηλιάκη για τις πολύτιμες υπηρεσίες του, τον επιχειρηματία Ακη Παινεσάκη, ιδιοκτήτη του Italian Factory Outlet ως χορηγός της ομάδας της Α1 πινγκ πονγκ, τον Μιχάλη Γαβριλάκη ο οποίος τιμήθηκε ως ο μεγαλύτερος σε ηλικία τενίστας της Κρήτης, τον σπουδαίο Χάιρο Λόπεθ για την πολύτιμη και πολυετή προσφορά του στο άθλημα του τένις, την Ρούλα Θυμιανού επίσης για την προσφορά της στο τένις αλλά και τον Τάσο Δημολίτσα ως απερχόμενος πρόεδρος του Ομίλου και επίτιμος πλέον πρόεδρος για την πολυετή του προσφορά.

O κ. Τζινευράκης βραβεύει τον κ. Καλογερή.

Η κυρία Ερηνάκη έχει παραδώσει την πλακέτα στον κ. Μιχαηλάκη.

Η βράβευση στην κυρία Νικολακάκη από την ΑΝΕΚ LINES.

Ο κ. Παινεσάκης μαζί με τον κ. Σβουράκη.

Η βράβευση στον κ. Γαβριλάκη από τον κ. Γιουρμετάκη.

Η βράβευση στον Χάιρο Λόπεθ.

Η κυρία Θυμιανού στη βράβευσή της.

Απερχόμενος και νυν πρόεδρος του ΟΑΧ.

Οπως σημείωσε μάλιστα μετά την βράβευση του ο κ. Δημολίτσας: «Η στιγμή είναι πολύ συγκινητική για μένα γιατί είναι η πρώτη φορά που με βραβεύουν από τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων. Η προσφορά που κάναμε τόσα χρόνια ήταν ανιδιοτελής. Το μεγάλο κέρδος είναι όλα αυτά τα παιδιά που βρίσκονται σήμερα εδώ, αυτά τα παιδιά τα οποία έχουν γαλουχηθεί στον Ομιλο Αντισφαίρισης και κατορθώσαμε η διοίκηση και οι προπονητές να τους δώσουμε τις αξίες και τα ιδανικά που χρειάζονται για να προχωρήσουν όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και στη ζωή τους».

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις για κάθε τμήμα ξεχωριστά και συγκεκριμένα για το πινγκ πονγκ, το σκάκι, το μπάσκετ και το σκουός.

Ειδικότερα, από το πινγκ πονγκ βραβεύτηκε η ομάδα της Α1 ανδρών (Μπόσχοβιτς, Αλεξανδρόπουλος, Σγουρομάλλης, Κοκκινάκης) αλλά και οι νεαρότεροι αθλητές και αθλήτριες (Μαυροματάκη Στέλλα, Καζάκου Ζωή, Κανταρά Δέσποινα, Φρυτάκη Μαρία, Αγγελίδης Νικόλαος, Μαυροματάκης Στέφανος, Τζούγκαρης Εμμανουήλ, Τσαλακανίδης Χαράλαμπος, Πετράκης Γιώργος, Πετράκης Δημήτρης, Μαρκαντωνάκης Δημήτρης, Μαρκουλάκης Φάνης).

Από το σκάκι βραβεύτηκαν οι Χριστοδουλάκη Τόνια, Μαυρίδης Θάνος, Μαυρίδης Μάνος, Μπενάκης Γιάννος, Καλλιγέρης Γιάννης, Αντωνάκης Λυκούργος, Μαυρίδη Μαρίλεια, Μαυρίδης Ερμής, Καλιοντζάκη Εριέττα και Νικολοζάκη Μελίνα.

Από το μπάσκετ, ειδικές βραβεύσεις έγιναν στην Σταυρούλα Παπαδάκη για την κλήση της στην Εθνική νεανίδων και την υποτροφία στο Stanford University (το βραβείο παρέλαβε η μητέρα της), στις Αγγέλα Παπαγιαννάκη και Αννα Λαγωνικάκη για την κλήση τους στην Εθνική παγκορασίδων, ενώ βραβεύτηκε και η ομάδα νεανίδων για το πρωτάθλημα που κατέκτησε στην Κρήτη (Παπαδάκη Σταυρούλα, Γιακουμάκη Αγγελική, Κίντριλη Γεωργία, Αργυροπούλου Κωνσταντίνα, Μπολιώτη Μαρία, Λουπασακη Δέσποινα, Παπαδάκη Ελένη, Παπαγιανάκη Αγγέλα, Λαγωνικακη Αννα, Πολυανίδη Αριστέα, Παπαδάκη Αθηνά, Καραμούστου Μαριλένα, Γεραιουδάκη Ζωή, Κωνσταντουδάκη Μαρία, Σκεμπέ Θεολογία).

Επίσης, βραβεύτηκαν οι προπονητές, Φρόσω Δημητρουλάκη και Φώτης Φείδας.

Στο σκουός βραβεύτηκαν για τις διακρίσεις τους οι Στέλιος Ζερβός, Μιχάλης Μαράκης, Σοφία Κασαπάκη, Μυρτώ Χαιρετάκη, Χριστίνα Καραβιτάκη, Καϋμενάκης Αριστοτέλης, Μάνος Κωνσταντουλάκης, Λευτέρης Ζυμβραγουδάκης, Απόστολος Χαλακατεβάκης, Γιώργος Φουντουκίδης, Μιχάλης Καλλιβρετάκης, Μαρία Καζάκου, Ευτύχης Βολτυράκης, Γεώργιος Μυλωνάκης, Φωτεινή Καραβιτάκη, Αντωνία Τζινευράκη, Κέιντι Χατελάρι, Δημήτρης Λαγογιάννης, Χρήστος Κασαπάκης, Νίκος Σκαράκης, Βασίλης Σκαράκης και Αντώνης Σκαράκης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, ευχαριστεί όλους όσοι με την παρουσία τους τίμησαν την ετήσια εκδήλωση βράβευσης των αθλητών του σωματείου για το 2022. Επίσης όλους τους χορηγούς που με την οικονομική τους συνδρομή, κάλυψαν ένα μεγάλο μέρος των οικονομικών απαιτήσεων των τμημάτων του Ομίλου, τα μέλη και τους γονείς των αθλητών για τη μηνιαία οικονομική τους συνδρομή, καθώς και τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των τμημάτων για τις προσπάθειες που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια του περασμένου έτους, ώστε να πετύχουν τόσο αξιόλογες διακρίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ