Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων στο γραφείο του πραγματοποίησε ο ΟΑΧ. Ο πρόεδρος, Παναγιώτης Τζινευράκης, η γενική γραμματέας, Κική Ερηνάκη, ο ταμίας, Μάκης Μπολάκης και ο έφορος χορωδίας, Νεκτάριος Κουριδάκης είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο γραφείο του κ. Καλογερή, έχοντας έτσι μια πρώτη γνωριμία μαζί του μετά την ανάδειξη του νέου ΔΣ.

Ο κ. Καλογερής άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να του αναλύονται οι στόχοι που έχουν τεθεί για τον ΟΑΧ, ενώ από τη συζήτηση δεν θα μπορούσαν να εξαιρεθούν οι εγκαταστάσεις. Αλλωστε ήδη για το θέμα αυτό καταγράφονται εξελίξεις, καθώς χάρη σ’ ενέργειες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αποκατασταθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόβλημα του φωτισμού που εδώ και αρκετά χρόνια ταλαιπωρεί την Αντισφαίριση.

Η συζήτηση επεκτάθηκε γενικότερα στο κομμάτι των εγκαταστάσεων σε ό,τι αφορά το πώς μπορούν να βελτιωθούν προς όφελος των αθλητών του Ομίλου, αλλά και συνολικότερα του χανιώτικου αθλητισμού.

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων ευχαριστεί θερμά τον κ. Καλογερή για τη συνάντηση που υπήρξε στο γραφείο του και εύχται η πολύ καλή συνεργασία που ήδη υπάρχει να συνεχιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.