Συνεργασία με τον Σέρβο προπονητή και διεθνή γκρανμαίτρ, Ντέγιαν Αντιτς

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον Σέρβο προπονητή και διεθνή γκρανμαίτρ, Ντέγιαν Αντιτς (Dejan Antić).

Ο κ. Αντιτς -με ELO 2460 στην παγκόσμια κατάταξη- πρόκειται για έναν από τους πιο καταξιωμένους προπονητές στο σκάκι διεθνώς. Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να βρίσκεται στα Χανιά για ν’ αναλάβει καθήκοντα στο σκάκι του ΟΑΧ, έχοντας συνεργασία με τους δύο προπονητές του τμήματος, Δημήτρη Μπαλόκα και Αντιγόνη Σκαράκη.

Ο αντιπρόεδρος του ΟΑΧ και υπεύθυνος στο τμήμα σκάκι του Ομίλου, Μανώλης Μιχαηλάκης τονίζει τα εξής για την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Αντιτς:

«Στο πλαίσιο της ανανέωσης και αναβάθμισης του Ομίλου μας θέλουμε να ανακοινώσουμε με χαρά την πρόσληψη του Ντέγιαν Αντιτς, κορυφαίου προπονητή, γκρανμαίτρ, με ELO 2460, που μαζί με τους άλλους δύο προπονητές μας θα είναι το καλύτερο προπονητικό τιμ στην Ελλάδα. Ευελπιστούμε ότι αυτή η προσπάθεια θα έχει ανταπόκριση και όσοι γονείς θα θέλουν υψηλού επιπέδου προπόνηση, θα μας τιμήσουν. Τις επόμενες ημέρες κι όταν θα είμαστε έτοιμοι θα ανακοινώσουμε κι άλλες ακόμη κινήσεις».

Σημειώνεται ότι ο Ντέγιαν Αντιτς έχει φέρει σημαντικές επιτυχίες στην καριέρα του, έχοντας κερδίσει μεταξύ άλλων διεθνή τουρνουά ΟΠΕΝ σε χώρες όπως η πατρίδα του και η Βουλγαρία.

Πληροφορίες και εγγραφές στην Γραμματεία του Ομίλου και στο τηλέφωνο 2821054066.