Τα συμπεράσματα από Κόνιτσα και τα νέα φιλικά με Ολυμπιακό και Δάφνη

Με πολύτιμες εμπειρίες επέστρεψε από την Κόνιτσα η αποστολή του OAX μετά τα τρία φιλικά που έδωσε απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα, ΠΑΣ Γιάννινα και Ελευθερία Μοσχάτου.

Η νέα ομάδα του Θάνου Σόφτση φανέρωσε τις πρώτες τις δυνατότητες στα τρία αυτά παιχνίδια, που μπορεί να συνδυάστηκαν από ισάριθμες ήττες, όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία. Μην ξεχνάμε ότι ουσιαστικά η παρουσία των δύο Αμερικανίδων, της Λόγκαν και της Ροντρίγκες, πιστοποιήθηκε λίγες ώρες πριν από το πρώτο φιλικό κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να τονιστεί η συμμετοχή όλων των κοριτσιών που ταξίδεψαν στην Κόνιτσα, ενώ ειδική αναφορά μπορεί να γίνει σίγουρα στις νεαρές παίκτριες και ειδικότερα στην Παπαδάκη που είχε μια εντυπωσιακή απόδοση στο πρώτο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ουσιαστικά η προετοιμασία είναι σα να ξεκινά αυτή τη στιγμή για τον OAX, ο οποίος αναμένεται να εντείνει τις προπονήσεις του τις επόμενες ημέρες ενώ το διήμερο, Παρασκευή και Σάββατο 24 και 25 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί αυτή τη φορά στην Αθήνα για να παίξει προγραμματισμένα φιλικά με τον Ολυμπιακό και τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

Πηγή : Athlitiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ