Τελευταία παράσταση στον Κλαδισό

Το τελευταίο φετινό παιχνίδι μπροστά στο κοινό των Χανίων δίνει την Κυριακή (14/4, 13:00) ο ΟΑΧ, φιλοξενώντας στο κλειστό του Κλαδισού την Αγία Παρασκευή.

Η χανιώτικη ομάδα με νίκη “σφραγίζει” την παραμονή μία αγωνιστική πριν από το φινάλε, δείχνοντας τον τελευταίο καιρό να βρίσκεται σε μια εξαιρετική κατάσταση. Η τελευταία νίκη σε βάρος του Φάρου Κερατσινίου έχει διευκολύνει τα πράγματα και αυτό που μένει είναι να πιστοποιηθεί οριστικά η παραμονή για τα κορίτσια.

Ο ΟΑΧ επιζητεί σε αυτό το τελευταίο εντός έδρα ματς τη στήριξη του κόσμου έτσι ώστε να πανηγυρίσει τη νίκη αλλά και να αποχαιρετήσει το κοινό με τον καλύτερο τρόπο.

Σε δηλώσεις του ο τεχνικός του ΟΑΧ, Μάνος Μανουσάκης, τονίζει τα εξής: «Δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα. Στην έδρα μας είμαστε πιο δυνατοί και θέλουμε τη νίκη για να τελειώσει και μαθηματικά η παραμονή. Καλούμε τον κόσμο κοντά μας να μας βοηθήσει. Στην Αγία Παρασκευή είχαμε υποστεί την μεγαλύτερη σε εύρος ήττα της χρονιάς και θέλουμε να αποδείξουμε ότι δεν αξίζουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα».

Αναλυτικά, η αποστολή για τον ΟΑΧ είναι η εξής: Ψυχογιού, Κουφογιάννη, Δεληγιάννη, Φωτιάδη, Δερμιτζάκη, Δασκουλίδου, Σκουμπάκη, Βασιλογιαννάκη, Πρασιανάκη, Παπαδάκη, Ακρίβου, Δασκαλάκη, Δρικάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ