Τέσσερις συμμετοχές στα ημιτελικά στο 1ο Ε2

Με τη συμμετοχή τεσσάρων αθλητών στα ημιτελικά συνδυάστηκε η συμμετοχή για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων στο 1ο Ε2 για το 2017 που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στο Ηράκλειο. Ειδικότερα, τη σημαντικότερη πορεία στο τουρνουά κατάφερε ο Χρήστος Κασαπάκης στα Α14 φτάνοντας ένα βήμα από τον τελικό, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 σετ (6-1, 6-1) από το Νο1 του ταμπλό και αθλητή του Ο.Α. Αθηνών, Βαγγέλη Κυπριώτη.

Kaσαπάκης.

Από εκεί και πέρα, ο ΟΑΧ είχε δύο ακόμα συμμετοχές στα ημιτελικά, στο αγώνισμα των διπλών, με τους Αγγελο Καραχάλιο, Στέλιο Ζερβό και Τζώρτζη Κοκκινάκη. Ο Καραχάλιος σχημάτισε δίδυμο με τον Αναστάσιο Παρίσση (Ροδιακή Ακαδημία Αντισφαίρισης), ενώ οι άλλοι δύο αθλητές του ΟΑΧ συγκρότησαν δίδυμο μεταξύ τους, οι μεν στα Α16 και οι δε στα Α12.
Ακόμη, μέχρι τα προημιτελικά προχώρησαν οι Στέλιος Ζερβός και Αγγελος Καραχάλιος στα Αγόρια και οι Στελλίνα Μαρινάκη (Κ12) και Βασιλική Μπαλάσκα (Κ16) στα Κορίτσια.

Kαραχάλιος.

Ζερβός.

Kοκκινάκης.

Maρινάκη.

Αναλυτικά, οι συμμετοχές για τον ΟΑΧ στο Ε2 ήταν οι εξής:
Αλπάντη Αννα, Βαρβεράκη Μαρία, Βογιατζόγλου Μαριάννα, Ζέρβος Στυλιανός, Καραπανταζή Καλλιόπη-Χριστίνα, Καραχάλιος Αγγελος, Κασαπάκης Χρήστος, Καϋμενάκης Αριστοτέλης, Κοκκινάκης Γεώργιος, Κονταράκης Ανδρέας, Κωνστανταράκης Ανδρέας, Κωνστανταράκης Αντώνιος, Μαράκης Μιχαήλ, Μαρινάκη Στυλιανή, Ματσαμάκης Αντώνιος, Ματσαμάκης Ελευθέριος, Μιουμπή Μύριαμ, Μπαλάσκα Βασιλική, Πετράκης Στυλιανός, Σκουβάκη Ελένη, Σταμούλου Αννα-Μαρία, Τίτη Εμμανουέλα, Χαλακατεβάκης Απόστολος, Χαλακατεβάκης Ελευθέριος.

Η ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΟ Ε1

Πλέον, τη σκυτάλη λαμβάνει το 1ο Ε1 που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Γλυφάδας και της Ηλιούπολης.
Αναλυτικά οι συμμετοχές -ανά κατηγορία- είναι οι εξής:
Α12: Ζέρβος Στυλιανός, Κοκκινάκης Γεώργιος
Α14: Κασαπάκης Χρήστος, Ματσαμάκης Ελευθέριος
Α16: Καραχάλιος Αγγελος, Ματσαμάκης Αντώνιος
Κ12: Μαρινάκη Στυλιανή
Κ16: Μπαλάσκα Βασιλική