Τέταρτες οι νεάνιδες στην Ελλάδα

Στην τέταρτη θέση κατέληξαν οριστικά οι νεάνιδες του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, χάνοντας στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ με 82-56.

Η υπερπροσπάθεια των κοριτσιών από τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και η δυναμικότητα του ΠΑΟΚ συνέβαλαν στο να υπάρξει αυτή η ήττα και τελικά ο ΟΑΧ να καταλήξει στην τέταρτη θέση στην Ελλάδα, πάνω από τον Πιερικό Αρχελάο και τον Σύλλα Αιδηψού.

Συνολικά, η προσπάθεια των κοριτσιών του Μάνου Μανουσάκη κρίνεται εξαιρετική, καθώς και μόνο το γεγονός ότι κατάφεραν να βρίσκονται στην τελική φάση και να διεκδικούν το μετάλλιο στα δύο τελευταία παιχνίδια, καθιστά μια μεγάλη επιτυχία. Τα κορίτσια αποδεικνύεται ότι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους ώστε να σταδιοδρομήσουν στο μπάσκετ, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες για την συνέχεια της καριέρας τους.

Η Δασκουλίδου σταμάτησε αυτή τη φορά στους 24 πόντους ενώ η Κριμίλη πέτυχε 20 για τον ΠΑΟΚ.

Τα 10λεπτα: 23-9, 37-26, 65-43, 82-56

ΠΑΟΚ (Γιώργος Μασλαρινός): Μουμτζή, Λέξα 8(2), Καλούτσικου 7, Πολυμένη 5(1), Φείδα 5(1), Στεργάκη 1, Κριμίλη 20(5), Κατσαμούρη 9(2), Θεοδώρου 17, Τζέλου 2, Μιχαηλίδου Ελ., Μιχαηλίδου Κ. 8.

ΟΑΧ (Μάνος Μανουσάκης): Πρασιανάκη 10(2), Δερμιτζάκη 6, Δρικάκη, Χαιρετάκη, Τσώνη 2, Γιακουμάκη, Βασιλογιαννάκη, Παπαδάκη 8, Δασκουλίδου 24(2), Δασκαλάκη, Κοπάση, Σκουμπάκη 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ