Θεοδωράκης: Πλέον έχουν στενέψει τα περιθώρια…

Ευχαριστημένος για τη νίκη της ομάδας του, εκφράστηκε ο προπονητής της Αγίας Παρασκευής, Πέτρος Αναγνωστόπουλος ενώ στον αντίποδα, ο Λευτέρης Θεοδωράκης για την Αντισφαίριση εξέφρασε τον βαθύ προβληματισμό του μετά τη νέα ήττα.

Σύμφωνα με τον τεχνικό του ΟΑΧ: «Για μας αυτό το παιχνίδι ήταν ένας “τελικός”. Πλέον έχουν στενέψει τα περιθώρια. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, γιατί απομένουν ακόμη 14 αγωνιστικές, αλλά δυσκολεύουν πλέον τα πράγματα. Θα πρέπει να κερδίσουμε παιχνίδια που δεν υπήρχαν εξ αρχής στους στόχους μας. Δεν ξέρω τι μπορεί ν’ αλλάξει. Θα συζητήσω με τη διοίκηση για το αν χρειαστεί να γίνει οποιαδήποτε αλλαγή για το καλό της ομάδας, μήπως κάτι βελτιωθεί και πάμε στη συνέχεια καλύτερα. Κάτι πρέπει ν’ αλλάξει, έστω κι αν αυτό είναι ο προπονητής.

OAX-Agia_Paraskevi16

Σε μια τέτοια κατάσταση, όταν η ομάδα έχει έξι ήττες, πρέπει να υπάρξει κάτι δραστικό για να πούμε ότι η ομάδα θα ξεκινήσει από το μηδέν για να διεκδικήσει όσες πιθανότητες έχουν απομείνει για την παραμονή της στην κατηγορία. Δεν υπάρχει κάποια ειλημμένη απόφαση, αλλά σίγουρα υπάρχει απογοήτευση. Ελπίζω τα κορίτσια και όλοι όσοι είναι στην ομάδα να προσπαθήσουμε και να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια, είτε είμαι εγώ είτε κάποιος άλλος. Σίγουρα αν είχαμε κάνει μία νίκη θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δυστυχώς είμαστε μια άπειρη ομάδα και η οποία δεν είχε βρεθεί καθόλου μες στο γήπεδο απ’ την αρχή της χρονιάς. Το είχαμε πει πολλές φορές. Βέβαια, τώρα έχουν παιχθεί έξι παιχνίδια και θα έπρεπε να έχουμε “βγάλει” κάποια πράγματα που περιμέναμε. Δεν τα έχουμε “βγάλει” στο γήπεδο, η άμυνά μας είναι πολύ κακή. Δεχόμαστε σε κάθε παιχνίδι πάρα πολλούς πόντους, μέσο όρο 65 και σε αυτές τις κατηγορίες δεν μπορείς να κερδίσεις με τόσο μεγάλο παθητικό».

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και είχαμε πει με τα κορίτσια ότι έπρεπε να το κερδίσουμε. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είχαμε “διαβάσει” όλα τα ατού της ομάδας των Χανίων. Νομίζω τα καταφέραμε και γι’ αυτό και κερδίσαμε. Είχαμε ένα “θέμα” από τα προηγούμενα παιχνίδια στο 3ο 10λεπτο, αλλά νομίζω ότι σε αυτό το παιχνίδι βγάλαμε αρκετή ενέργεια και δεν παρουσιάσαμε το ίδιο πρόβλημα. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα των Χανίων και να ευχηθώ καλή συνέχεια».

OAX-Agia_Paraskevi-Anagnostopoulos

Το σχόλιό του για τον ΟΑΧ: «Η ομάδα των Χανίων φαίνεται ότι προσπαθεί και δουλεύει. Έκανε κάποιες καλές μεταγραφές το καλοκαίρι. Μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα στη ρακέτα, όπου έχουμε το πρόβλημά μας. Θεωρώ ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για την ομάδα των Χανίων. Όσο για μας, ο στόχος μας είναι και παραμένει η παραμονή. Είμαστε καινούργιοι στην Α2 και δουλεύουμε όσο μπορούμε καλύτερα ώστε στο τέλος η χρονιά να μας βρει στην ίδια κατηγορία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ