Θετική συμμετοχή στους αγώνες στον Καρέα

Μία νέα συμμετοχή σε αγώνες που έγιναν εκτός Κρήτης είχε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων, λαμβάνοντας μέρος το σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιανουαρίου στο 2ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ που διοργάνωσε στον Καρέα, ο τοπικός Αθλητικός Ομιλος.

Η Αντισφαίριση κατάφερε να έχει μία αρκετά μεγάλη συμμετοχή με 10 συνολικά κορίτσια, αντίπαλος των οποίων εκτός από τις άλλες αθλήτριες αποτέλεσε ο… χρόνος, καθώς λόγω της προγραμματισμένης επιστροφής για τα Χανιά με το αεροπλάνο δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους και ουσιαστικά να διεκδικήσουν μία θέση στους τελικούς! Σε αυτή την κατηγορία βρέθηκαν η Μαρία Λαδάκη στις Κορασίδες που κέρδισε μία θέση μεν στην 4άδα αλλά δεν μπόρεσε να παίξει στον ημιτελικό και επίσης η Μαρία-Ανελίζε Βαμβακάκη στις Παγκορασίδες.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΟΑΧ έδωσε συνέχεια στις αγωνιστικές του δράσεις, με τους δύο προπονητές που συνόδευσαν τα κορίτσια, τους Μιχάλη Αγγελίδη και Μανόλη Σγουρομάλλη να έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από την προσπάθειά τους.

Να σημειωθεί ότι το 2ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα του Α.Ο. Καρέα κατάφερε να έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών πανελληνίως, καθώς πήραν μέρος 217 αθλητές από 13 περιοχές όλης της χώρας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ

Νεανίδες

Φραντζεσκάκη Εύα 16άδα

Κορασίδες

Λαδάκη Μαρία 4άδα
Λαδάκη Στέλλα 8άδα
Κοτζαμιχάλη Γιώτα 8άδα
Πιπεράκη Ρόδω 16άδα
Πρωτοπαπαδάκη Γωγώ 16άδα
Τρύφωνος Μαρία προκριματικά

Παγκορασίδες

Βαμβακάκη Ανελίζε-Μαρία 4άδα
Αγγελίδου Ζωή 16άδα
Βεργεράκη Θεανώ 16άδα