Τιμή για τον ΟΑΧ: Στην Εθνική κορασίδων Καζάκου και Μαυροματάκη

Μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων και την ομάδα πινγκ πονγκ αποτελεί η κλήση στην Εθνική ομάδα της Ζωής Καζάκου και της Στέλλας Μαυροματάκη.

Τα δύο κορίτσια περιλήφθηκαν στην Εθνική κορασίδων, αποτελώντας μάλιστα τη βάση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αφού στην τριμελή σύνθεση, βρίσκεται ένα ακόμη κορίτσι που δεν είναι από τον ΟΑΧ και αυτή είναι η Λεμονιά Γκαϊντατζή η οποία είναι αθλήτρια της ΧΑΝΘ.

Ζωή Καζάκου.

Στέλλα Mαυροματάκη.

Καζάκου και Μαυροματάκη εξαργυρώνουν έτσι με τον καλύτερο τρόπο την φετινή, πολύ καλή σεζόν που είχαν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, καταγράφοντας συνεχόμενες διακρίσεις. Η συμμετοχή τους στην Εθνική είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός που περικλείει με τιμή τα κορίτσια, αλλά και τον ΟΑΧ, ο οποίος από την πλευρά του συνεχίζει την παράδοση που έχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Οι υποχρεώσεις για τα τρία κορίτσια αφορούν τη συμμετοχή σε δύο διεθνή πρωταθλήματα, το Βαλκανικό νέων/νεανίδων που θα φιλοξενηθεί στην Αλμπένα της Βουλγαρίας (22-26/6) και το Πανευρωπαϊκό νέων/νεανίδων που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι της Σερβίας (6-15/7). Υπενθυμίζεται πως η Μαυροματάκη έχει περιληφθεί στην αποστολή που θα λάβει μέρος στο πανευρωπαϊκό τουρνουά Κ13 το οποίο έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου από τις 15 μέχρι και τις 19 Ιουνίου.