Στην 3η θέση στην Ελλάδα οι Κορασίδες του ΟΑΧ

Ο ΔΑΟ Ταύρου στους Παίδες και ο ΓΑΟ Πειραιά στις Κορασίδες είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας στο Πινγκ-Πονγκ, όπως αναδείχτηκαν μέσα από την τελική φάση της διοργάνωσης που πραγματοποιείται στα Χανιά.

Η ομάδα του Ταύρου επικράτησε με 3-1 του ΓΑΟ Πειραιά ενώ στον τελικό των Κορασίδων, ο ΓΑΟ Πειραιά στέφθηκε πρωταθλητής, κερδίζοντας με 3-0 την ΟΕΑ Φλώρινας.

Αναλυτικά, η διακύμανση του σκορ στους δύο τελικούς είναι η εξής:

ΠΑΙΔΕΣ: ΓΑΟ Πειραιά-ΔΑΟ Ταύρου 1-3
Παναγιώτης Αδριανός-Λαυρέντιος Καραμέτος 3-0
Ανέστης Σόντρας-Ιάκωβος Αϊβατίδης 0-3
Σωκράτης Γιαννούτσος-Αλέξανδρος Μαδέσης 2-3
Αδριανός-Αϊβατίδης 0-3

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΓΑΟ Πειραιά-ΟΕΑ Φλώρινας 3-0
Μαλαματένια Παπαδημητρίου-Κωνσταντίνα Πιστόλα 3-2
Μαίρη Κουκουτού-Χρυσή Φωτιάδου 3-2
Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Ελισάβετ Χατζηκύρκα 3-0

Ο ΟΑΧ

Από την πλευρά του, ο ΟΑΧ κατέλαβε την τιμητική 3η θέση, καθώς στον ημιτελικό απέναντι στην ΟΕΑ Φλώρινας, γνώρισε την ήττα με 3-1. Η χανιώτικη ομάδα, προπονητής στην οποία είναι ο Μιχάλης Αγγελίδης, αγωνίστηκε με τις Γιώτα Κοτζαμιχάλη, Γωγώ Πρωτοπαπαδάκη, Ζωή Αγγελίδου και Μαρία-Ανελίζε Βαμβακάκη.

Η ομάδα του ΟΑΧ μαζί με την έφορο Κική Ερηνάκη και τους προπονητές, Μιχ. Αγγελίδη και Μαν. Σγουρομάλλη.

Η Γιώτα Κοτζαμιχάλη τονίζει ότι, «είμαστε όλα τα κορίτσια πολύ χαρούμενα γιατί παίξαμε αρκετά καλά απέναντι σε πολύ δύσκολες ομάδες. Παλέψαμε πολύ και κληθήκαμε να δώσουμε δύσκολα ματς, άσχετα από το ότι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και να πάμε στον τελικό. Είναι πολύ σημαντικό για μας ότι η ομάδα μας κατάφερε να βγει 3η ενώ είχαμε στο γήπεδο, δίπλα μας, τους γονείς και τους συγγενείς μας που μας χειροκρότησαν και μας θαύμασαν και χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτό».

Η Μαρία-Ανελίζε Βαμβάκακη σημείωσε ότι, «θεωρώ ότι ήταν μια πολύ καλή εμπειρία. Παίξαμε πάρα πολύ καλά και προσωπικά είμαι ευχαριστημένη από την απόδοσή μου, αλλά κι επειδή ήρθαν στο κλειστό οι γονείς μου και με παρακολούθησαν από κοντά», ενώ η Γωγώ Πρωτοπαπαδάκη επεσήμανε με τη σειρά της τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί για μια ακόμη χρονιά καταφέραμε ν’ ανέβουμε στο βάθρο. Αν και δεν πήγαμε στον τελικό, βρεθήκαμε πολύ κοντά. Παίξαμε πολύ καλά, είμαστε ευχαριστημένοι αν και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε στον ημιτελικό».

Τέλος, η Ζωή Αγγελίδου σημείωσε ότι, «χαίρομαι που και φέτος αναδειχτήκαμε στην 3η θέση και εύχομαι του χρόνου να πάμε στον τελικό και να πάρουμε το κύπελλο. Παίξαμε καλά όλα τα κορίτσια και θεωρώ ότι με περισσότερη προπόνηση θα καταφέρουμε να παίξουμε καλύτερα».

Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την Κυριακή 15 Απριλίου με τα ατομικά αγωνίσματα.