Το αστέρι της Ζωής Καζάκου έλαμψε φέτος!

Το αστέρι της Ζωής Καζάκου έλαμψε φέτος! Αυτό επιβεβαιώνει η κατάκτηση των επτά κυπέλλων αυτή τη χρονιά, η οποία ήταν η πιο σημαντική… μέχρι την επόμενη στην καριέρα της.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια, που αγωνίστηκε ως δανεική αυτή τη σεζόν στον ΑΣΕΑ Καβάλας, τονίζει ότι ο μελλοντικός της στόχος είναι να μπορέσει να βρεθεί στην Εθνική γυναικών, αλλά και να συγκαταλεχθεί σε μια υψηλή θέση στην διεθνή κατάταξη του αθλήματος. «Το πινγκ πονγκ εκτονώνει την ενέργειά μου, με ευχαριστεί όταν παίζω και είναι κάτι πολύ όμορφο», λέει χαρακτηριστικά.

Συνολικά, τα τρόπαια στην καριέρα της για τη νεαρή αθλήτρια ανέρχονται μέχρι σήμερα στα δέκα. Η φετινή χρονιά όμως ήταν η πιο σημαντική χάρη στις μαζεμένες διακρίσεις που κατάφερε.

«Αισθάνομαι πολύ ωραία μετά τη φετινή μου προσπάθεια γιατί τα έζησα “όλα” από πλευράς αγώνων που έδωσα και τις φιλίες που έκανα. Ηταν μια ωραία χρονιά. Η εμπειρία που έζησα με τη μεταγραφή μου στον ΑΣΕΑ Καβάλας ήταν πολύ ωραία και αισθάνομαι πολύ καλά», τονίζει.

Για την επόμενη χρονιά που ακολουθεί, σημειώνει ότι, «θ’ αγωνιστώ στην πιο μεγάλη κατηγορία, στις κορασίδες. Ο στόχος μου δεν είναι ότι αφού έφτασα εδώ φέτος είμαι ικανοποιημένη. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο και για την επόμενη χρονιά. Γενικότερα ο στόχος μου στο πινγκ πονγκ είναι να μπορέσω να μπω στην Εθνική Γυναικών και αν τα καταφέρω να βρεθώ σε μια καλή θέση στη διεθνή κατάταξη».

Σχετικά με τον σύλλογό της, τον ΟΑΧ, αλλά και το πινγκ πονγκ ως άθλημα, η Ζωή Καζάκου τονίζει τα εξής: «Ο ΟΑΧ με βοήθησε πάρα πολύ στο να μάθω πινγκ πονγκ, όπου αυτό έγινε με έναν τρόπο ευχάριστο. Ειδικότερα ήταν καθοριστική η συμβολή του προπονητή μου, Μανώλη Σγουρομάλλη, στη μέχρι τώρα πορεία μου και θέλω να τον ευχαριστήσω πολύ! Το πινγκ πονγκ είναι ένα πολύ ωραίο άθλημα και θα το συνιστούσα στα παιδιά της ηλικίας μου να το ξεκινήσουν. Το πινγκ πονγκ εκτονώνει την ενέργειά μου, με ευχαριστεί όταν παίζω και είναι κάτι πολύ όμορφο».

Επόμενος στόχος για την Καζάκου είναι η συμμετοχή στο EURO MINI CHAMP που θα διεξαχθεί στο Στρασβούργο της Γαλλίας τον Αύγουστο (22-26/8).