Τουρνουά τένις “Λίλα Τσαλίκη-Παυλαντωνέα 2025”

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων, μετά από την διακοπή ενός χρόνου, τίμησε και πάλι τη μνήμη της αξέχαστης Λίλας Τσαλίκη – Παυλαντωνέα στο μακροβιότερο τουρνουά τένις της πόλης μας. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Οι κατηγορίες φέτος στα μονά ταμπλό ήταν τρεις, MASTERS, ADVANCED και BEGINNERS, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους αθλητές να λάβουν μέρος. Αλλά και η κατηγορία των διπλών αποτέλεσε μία έκπληξη, καθώς έφτασε στις τριάντα συμμετοχές ζευγαριών.
Το τουρνουά ξεκίνησε στις 28 Ιουλίου και τελείωσε, με μία μικρή αναγκαστική παράταση, στις 4 Αυγούστου με τον Τελικό των διπλών. Ωστόσο η μεγάλη νικήτρια αυτού του τουρνουά, κατέχοντας και τη θέση της πρώτης γυναίκας που το κατέκτησε από την αρχή της διεξαγωγής του, είναι η Μαρινάκη Στελλίνα. Μαζί με τον αντίπαλό της Σχοινοπλοκάκη Κωνσταντίνο, κατάφεραν να προσφέρουν έναν αγώνα υψηλού επιπέδου φτάνοντας στο τρίτο σετ, όπου η Μαρινάκη κατάφερε τελικά να επικρατήσει με σκορ 76 46 61.
Μαρινάκη Στελλίνα & Σχοινοπλοκάκης Κωνσταντίνος
Την τρίτη θέση στην κατηγορία κατέλαβαν οι Κορωνάκη Βασιλική και Μιχελάκης Γιώργος
Η Κορωνάκη Βασιλική στη μέση, μαζί με την κόρη της εκλιπούσης Λίλας Τσαλίκη-Παυλαντωνέα, Χρυσή (αριστερά), και την κα Ρούλα Παυλαντωνέα (δεξιά)
Στην κατηγορία ADVANCED, την 1η θέση κατέλαβε ο Ματσαμάκης Αντώνης επικρατώντας του Βολακάκη Δημήτρη με 61 64, και στην 3η θέση βρέθηκαν οι Σοφιανός Σπύρος & Πετράκης Νίκος
Βολακάκης Ανδρέας (αριστερά) & Ματσαμάκης Αντώνης (δεξιά)
Πετράκης Νίκος (αριστερά), Σοφιανός Σπύρος (δεξιά) μαζί με τον Πρόεδρο του ΟΑΧ κ. Τζινευράκη (στο κέντρο)
Στην κατηγορία Consolation MASTERS, την 1η θέση πήρε ο Μιχαλάκης Βαγγέλης επικρατώντας του Λιγουνάκη Μάνου με σκορ 63 62, ενώ την 3η θέση κατέλαβαν οι Τζομπανάκης Γιώργος και Τσουχλαράκης Γιάννης
Στην κατηγορία Consolation ADVANCED, στη 1η θέση βρέθηκε ο Γερμανός Aurin Philip που νίκησε στον τελικό τον Σπυριδάκη Γιώργο με σκορ 61 63
Aurin Philip με το μέλος του Δ.Σ. Καλαϊτζάκη Μάνο
Στην κατηγορία BEGINNERS, νικητής στέφθηκε ο μικρότερος συμμετέχοντας του τουρνουά Τζούγκαρης Μάνος, επικρατώντας της Σπανουδάκη Γεωργίας με 61 61
Τζούγκαρης Μάνος & Σπανουδάκη Γεωργία
Τέλος στο ταμπλό των διπλών, την 1η θέση κατέλαβαν οι Προκοπάκης Χάρης και Κασαπάκης Χρήστος, τη 2η θέση οι Ματσαμάκης Αντώνης και Κονταράκης Ανδρέας και την 3η θέση τα ζευγάρια Χατζηλίας Σήφης/Γαβριλάκης Γιώργος και Λιγκουνάκης Μάνος/ΚορωνάκηΒασιλική.
Τα ζευγάρια του τελικού διπλών
Ημιτελικός διπλών Ματσαμάκης/Κονταράκης & Λιγκουνάκης/Κορωνάκη
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες που κάθε χρονιά δίνουν το παρόν σε αυτή την διοργάνωση, καθώς και την κα Ρούλα Παυλαντωνέα που είναι αμέριστη συμπαραστάτης επί 23 συναπτά έτη.
Καλό καλοκαίρι σε όλους και ξανά εδώ την ερχόμενη χρονιά!!
Φωτογραφίες του τουρνουά