Τρία στα τέσσερα για τον ΟΑΧ στο Ε3 του Λιβυκού Ιεράπετρας

Την καλή κατάσταση που βρίσκονται επιβεβαίωσαν οι τενίστες του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων στο πλαίσιο του τουρνουά Ε3 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ. Λιβυκού Ιεράπετρας για τις κατηγορίες Αγόρια και Κορίτσια κάτω των 12 και 16 ετών.

Ο ΟΑΧ είχε τη χαρά να αναδειχθεί νικητής στις τρεις από τις τέσσερις κατηγορίες, ενώ στην τέταρτη (Α16), ο Λευτέρης Χαλακατεβάκης διεκδίκησε την πρόκρισή του στον τελικό.

Συνολικά, οι συμμετοχές για τον ΟΑΧ ανήλθαν στις 14 με τα αποτελέσματα να έχουν ως εξής:

• Αγόρια κάτω των 12 ετών (18 συμμετοχές): Το ζευγάρι του τελικού συνέθεσαν οι Τζώρτζης Κοκκινάκης και Στέλιος Ζερβός, με τον πρώτο να επικρατεί του συναθλητή του στον Ο.Α. Χανίων με 2-0 σετ (6-4, 6-2). Οσον αφορά την 3η θέση κατέλαβαν οι Γεώργιος Τζωρμπατζάκης του Ο.Α. Χερσονήσου και Μιχαήλ Μαράκης του ΟΑΧ.

• Κορίτσια κάτω των 12 ετών (15 συμμετοχές): Νικήτρια της κατηγορίας αναδείχτηκε η Στελλίνα Μαρινάκη του Ο.Α. Χανίων, η οποία κατάφερε να επικρατήσει με άνεση στον τελικό της Χρυσής Νταμπακάκη του Ηράκλειο Ο.Α.Α με 2-0 σετ (6-0, 6-1). Στην 3η θέση βρέθηκαν οι Κέλλυ Καραπανταζή του ΟΑΧ και Ερατώ Πρινιανάκη του Τ.Κ. Φιλία.

• Αγόρια κάτω των 16 ετών (30 συμμετοχές): Την 1η θέση κατέλαβε ο Χρυσοβαλάντης Ταμιωλάκης του Ηράκλειο Ο.Α.Α. ο οποίος νίκησε στον τελικό τον συναθλητή του στο Ηράκλειο Ο.Α.Α., Βαγγέλη Μπόγρη με 2-0 σετ (6-2, 6-0). Ο Λευτέρης Χαλακατεβάκης από τον Ο.Α. Χανίων ήταν 3ος, όπως και ο Αντώνης Τσαγλιώτης από τον Ο.Α. Ρεθύμνου.

• Κορίτσια κάτω των 16 ετών (19 συμμετοχές): Νικήτρια της κατηγορίας αναδείχτηκε η Βασιλική Μπαλάσκα από τον Ο.Α. Χανίων η οποία νίκησε στον τελικό την Κατερίνα Ζαφειροπούλου του Ηράκλειο Ο.Α.Α. με 2-1 σετ (2-6, 6-3, 6-4). Την 3η θέση πήραν οι αθλήτριες του Ηράκλειο Ο.Α.Α., Ελένη Κωστάκη και Χαρά Βελιβασάκη.

Εκ μέρους του ΟΑΧ συμμετείχαν ακόμα οι αθλητές, Αριστείδης Καϋμενάκης, Μάρνι Κοκκινάκη, Χρήστος Κασαπάκης, Μαρία Βαρβεράκη, Μαρία Βογιατζόγλου, Αννα Αλπάντη και Εμμανουέλα Τίτη.