Τρίτες στην Ελλάδα οι Κορασίδες

Σπουδαίες διακρίσεις κατάφερε να σημειώσει ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Παίδων – Κορασίδων που διεξήχθη στη Χίο. Ειδικότερα, στο Ομαδικό, οι Ζωή Αγγελίδου, Παναγιώτα Κοτζαμιχάλη, Μαρία-Ανελίζε Βαμβακάκη και Μαρία Τρύφωνος κατετάγησαν στην 3η θέση, ενώ στο διπλό στα ατομικά, η Βαμβακάκη βρέθηκε στη 2η θέση στην Ελλάδα και η Κοτζαμιχάλη στην 3η.

Οι μεγάλες επιτυχίες των κοριτσιών επιβεβαιώνουν την εξαιρετική δουλειά που παράγεται στο Τμήμα του ΟΑΧ, χάρη στη βοήθεια των προπονητών. Μάλιστα, νέα πρόκληση για την Αντισφαίριση αποτελεί το Αναπτυξιακό τουρνουά που ακολουθεί αυτό το σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαΐου στην Πάτρα, στο οποίο θα λάβουν μέρος οι Παναγιώτα Κοτζαμιχάλη, Γωγώ Πρωτοπαπαδάκη και Αθηνά Χατζηπλή.

Πιο αναλυτικά, στο πρωτάθλημα της Χίου, οι Αγγελίδου, Κοτζαμιχάλη, Βαμβακάκη και Τρύφωνος συμμετείχαν στα ημιτελικά, χάνοντας την πρόκριση για τον τελικό από τους Φοίνικες Πάτρας, που αναδείχτηκαν πρωταθλητές. Στην 3η θέση μαζί με τον ΟΑΧ, βρέθηκε ο Γ.Ο.Π. Παλάσκας.

Οσον αφορά τη 2η θέση στο διπλό, συμπαίκτρια της Βαμβακάκη ήταν η Αρτεμις Κουτσουράκη από τον Παγχιακό Γ.Σ., με τα δύο κορίτσια να καταφέρνουν μια πολύ καλή εμφάνιση στον τελικό, χάνοντας με 3-1 (11-6, 11-7, 6-11, 11-1) από τις Μαλαματένια Παπαδημητρίου και Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου (Γ.Α.Ο. Πειραιά). Από την άλλη, η Κοτζαμιχάλη συνέθεσε δίδυμο με την Αθηνά Λιβεριάρου (Φοίνικες Πάτρας), με τα δύο κορίτσια να αναδεικνύονται μαζί με τις Θεοδώρα Βασιλειάδου και Μαρία Αλεξανδροπούλου (Γ.Α.Ο. Πειραιά) στην 3η θέση.

Τέλος, όσον αφορά τα μονά, η Κοτζαμιχάλη βρέθηκε στην 8άδα, ενώ η Βαμβακάκη συμμετείχε στη φάση των “16”.